Vreme čitanja: oko 1 min.

David svoju ženu bacio u septičku jamu pre 40 godina, sada ga porodica tuži da vrati bogatstvo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posmrtni ostaci žene pronađeni su 37 godina kasnije nakon što je 2019. godine prodao kuću u Kempsiju za neverovatnih 460.000 funti

  • 0
David Venables Foto: Profimedia/PA Images/Alamy

Porodica Brende Venables, koju je suprug David ubio 1982. godine, a zatim sakrio njeno telo u septičku jamu na njihovoj farmi svinja u Kempsju u Velikoj Britaniji, traži od njega odštetu i da im vrati imanje koje je bespravno nasledio, piše Mirror.

Posmrtni ostaci žene pronađeni su 37 godina nakon ubistva, a kada je David 2019. godine prodao kuću u Kempsiju za neverovatnih 460.000 funti (oko 530.000 evra). Leš su otkrili u septičkoj jami radnici koji su radili na renoviranju.

Nakon Brendinog nestanka, Venables je nasledio njeno imanje, a sada se jedan od petoro rođaka, Timoti Šepi (58), obratio tužilaštvu sa zahtevom da se svo bogatstvo vrati njenim zakonskim naslednicima.

Advokat porodice, Alan Kolins, rekao je da porodica želi odštetu za Brendinu smrt i da se umesto Venablesa, Šepi postavi za upravnika imanja. David je iz zatvora odgovorio da će se žaliti na kaznu zatvora koju je dobio.

Podsećamo, muž je osuđen na doživotnu kaznu zatovra u julu prošle godine. Nakon njegove osude, Brendini rođaci su zapretili da će ga "progoniti" zbog ubistva njihove "drage" tetke.

- Osećamo potpuni užas i očaj što je Brenda ubijena. Ona nije bila zla, bila je nežna i mirna žena. Nikada nećemo saznati kako je umrla ili koliko je patila. Molimo se da njena smrt bila brza - rekli su rođaci.

David Venables FDoto: Profimedia/PA Images/Alamy

David Venables i Brenda su se upoznali kada je žena imala 23 godine na manifestaciji mladih farmera 1955. godine. Venčali su se u junu 1960. godine pre nego što su se uselili u novoizgrađenu farmu Kuaking Haus u februaru 1961. godine. Par je imao rasadnik i svinjac na farmi, a Venables je dobio nadimak "prljavi David" zbog reputacije švalera koju je stekao zbog brojnih afera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA