Vreme čitanja: oko 1 min.

Majmun ubio dečaka (10): Mališanu rasporio stomak

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majmuni su napali njegove drugare i dečaka, ali je 10-godišnjak umro nakon što mu je jedan od sisara rasporio stomak i izvukao creva napolje

  • 0
Ljut majmun Foto: Shutterstock

Dečak Dipak Takor (10) umro je nakon što ga je napala "ozloglašena banda majmuna" dok se sa drugarima igrao u blizini hrama u Salkiju, malom selu u zapadnoj državi Gudžarat u Indiji.

Majmuni su napali njegove drugare i dečaka, ali je 10-godišnjak umro nakon što mu je jedan od sisara rasporio stomak i izvukao creva napolje.

"U napadu su mu istrgnuta creva iz stomaka. On je uspeo da odjuri do kuće, ali kada su ga doveli u bolnicu bio je mrtav", rekao je policijski zvaničnik lokalnim medijima, prenosi Daily mail.

Visal Čaudhari, šumski zvaničnik, rekao je da njegov tim daje sve od sebe da uhvati životinje.

"Uhvatili smo dva langura u toku prošle nedelje, a postavili smo kavez za još jednog. U selu se nalazi veliki broj majmuna, uključujući i četiri odrasla, koji su bili uključeni u napade", dodao je.

Languri su vrsta majmuna koja inače nije agresivna, međutim, naučnici su primetili da muški sisari mogu da postanu opasni kako bi dokazali svoju dominaciju i istakli se.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA