≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za 3 dana u Ankari, u 2 masakra ubijeno 7 ljudi, od toga troje dece: Ubice su komšije kojim je smetala buka

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tahsin Unšur (72) iz Ankare počinio je zločin pre 3 dana ubivši petočlanu porodicu jer je "pravila buku" * Husein Alkan (59) usmrtio je Ugura Šahana (48) i njegovog 15-ogodišnjeg sina Mehmeta Alija zbog buke koju su pravili dok su popravljali liuft u zgradi

  • 0
Svađa komšije žrtve masakr Foto-ilustracija: shutterstock, Profimedia/Andriy Popov/Panthermedia, Pixabay

Za samo tri dana po drugi put je buka bila razlog za masakr u turskoj prestonici. Tahsin Unšur (72) iz Ankare počinio je zločin pre tri dana ubivši petočlanu porodicu jer je "pravila buku". Potom je Husein Alkan (59) usmrtio Ugura Šahana (48) i njegovog 15-ogodišnjeg sina Mehmeta Ali Šahana zbog buke koju su pravili dok su popravljali lift u zgradi.

Alkan je povredio Šahanovu ženu Sevdu (46) i upravnika zgrade Sema Taškurana (46). Alkan je uhapšen i u pritvoru je, prenosi Haberturk.

Došlo je do svađe između upravnika zgrade Taškurana i Huseina Alkana, tokom održavanja lifta u stmbenoj zgradi u distriktu Kečioren. Rasprava se ubrzo pretvorila u tuču, pa su otac i sin Ugur i Mehmet Ali pokušali da razdvoje dvojicu muškaraca. Ubrzo se Alkan vratio sa oružjem i sejao smrt po zgradi.

Upucao je oca i sina i oni su izdahnuli na licu mesta. Povređeni su upravnik zgrade i žena ubijenog muškarca, koji su bili van zgrade i pokušali da pobegnu.

Pre tri dana u distriktu Sindžan u Ankari, Tahsin Unsur (72) komšija porodice Turgut, došao je kod porodice koja je stanovala na spratu iznad i ubio Hamdiju (41), njegovu majku Behije (71), suprugu Sunaj (40), sina Mustafu (13) i ćerku Sejdu Turgut (11). Razlog za masakr takođe je bila buka.

Tahsin Unsur je uhapšen. Policiji je rekao da su se "deca igralča loptom u dnevnoj sobi, rekao sam im da je buka velika, da ne mogu da spavam i da se stišaju. Hamdija nije negirao da je buka velika, krenuo je ka meni govoreći "Zar moja deca ne treba da se igraju loptom?". kada je njegova majka Behije krenula ka meni uzeo sam lovačku pušku koja mi je visila s ramena i ispalio jedan hitc u grudi komšije. Odmah potom upucao sam i njegovu majku".

On je policiji rekao da se ostalog ne seća, ne seća se da je usmrtio i dvoje dece.

"Od te noći se sećam da sam sa po jednim hicem ubio komšiju, njegovu majku i ženu. Sećam se da sam izašao iz stana. Drugih detalja se ne sećam.

(Telegraf.rs)

Video: Samo što su se ukrcali u avion, ženi krenuo porođaj: Reakcija putnika bila je neverovatna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA