Vreme čitanja: oko 1 min.

Poslala ćerku da spava, pronašla je mrtvu u krevetu: Devojčica se ugušila bizarnim nesrećnim slučajem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sedmogodišnja Zahmiru je majka pronašla kako leži na svom krevetu, a preko glave je imala veliki, ispumpan helijumski balon

  • 0
Tiffany McIntyre Foto: Facebook/Tiffany McIntyre

Tifani Mekintajer (32) iz Teksasa nije ni slutila da će poslati ćerku Zahmiru na spavanje, a da će je ubrzo pronaći mrtvu u krevetu.

Sedmogodišnja Zahmiru je majka pronašla kako leži na svom krevetu, a preko glave je imala veliki, ispumpan helijumski balon, navodi The Sun.

Kako se navodi, Zahmira se igrala sa balonom kada je on pukao i pao joj na glavu, nakon čega se ugušila od heljiuma.

"I svaki put kada vidi balon, njena sestra Čarli, svima kaže da ju je on povredio. Svaki dan me pita za svoju sestru, kaže da joj nedostaje", rekla je Tifani.

Nesrećni događaj se desio još 2020. godine kada je Zahmira imala onlajn časove kod kuće, ali nije mogla da se skoncentriše, pa ju je majka poslala da ode da legne u svoju sobu. Devojčica je poslušala mamu, ali nakon 20 minuta joj je bilo čudno što se Zahmira ne odaziva kada ju je pozvala.

Kada je ušla u sobu, ništa joj nije izgledalo čudno, ali kada se približila krevetu, videla je da devojčica leži na leđima i da joj je preko glave ispumpan helijumski balon.

Inače, helijumski balon je bio okačen o njen krevet nakon proslave rođendana.

"Skinula sam balon sa njene glave, snela devojčicu sa kreveta na sprat na pod u dnevnu sobu i pozvala Hitnu pomoć", rekla je uzrujana majka.

"Izašla sam napolje i vrištala upomoć, a onda sam se vratila u kuću i počela da je oživljavam", navela je.

Hitna pomoć je ubrzo stigla i odmah prevezla devojčicu u bolnicu, a Zahmira je, iako je imala otkucaje srca, uzbro preminula prikačena na aparat koji ju je održavao u životu.

"Njen mozak je previše otekao, ništa nisu mogli da urade", ispričala je uzrujana Tifani.

Majci su doktori u bolnici rekli da gas, kao što je helijum, uspavao devojčicu i da se iz tog sna "nikada nije probudila".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA