Vreme čitanja: oko 1 min.

David (17) sa drugom ponovo pobegao iz popravnog doma: Osumnjičeni su za ubistvo, policija izdala upozorenje

Vreme čitanja: oko 1 min.

David i Vilaj se smatraju opasnima i policija apeluje na ljude da im se ne približavaju

  • 0
Zatvor, ograda, žica, bekstvo iz zatvora Foto-ilustracija: Shutterstock

Dva tinejdžera optužena za ubistvo pobegla su tokom vikenda iz popravnog doma u Luizijani, manje od dve nedelje nakon što je jedan od njih prvi put pobegao iz iste ustanove, saopštila je policija.

Dvojica 17-godišnjaka pobegla su u subotu kasno uveče. Još uvek nije poznato kako su pobegli, ali je policija u saopštenju navela da je pokrenuta istraga o ovom slučaju.

Policija je tinejdžere identifikovala kao Davida Atkinska i Vilaja Džeksona. David je sredinom novembra iskoristio situaciju i pobegao iz zatvora tokom jedne tuče dok su policajci vraćali zatvorenike u ćelije.

David i Vilaj se smatraju opasnima i policija apeluje na ljude da im se ne približavaju.

"Želimo da javnost bude oprezna jer su možda promenili frizure. Molimo one koji ih vide i možda znaju gde se nalaze da ne oklevaju i pozovu policiju"m navodi se u saopštenju.

Ustanova za maloletnike u Ist Baton Ružu bila je meta kritika zbog ponovljenog bekstva i serije nasilnih epizoda. Tokom 2021. godine pet zatvorenika pobeglo je nakon što su napali radnicu, uzeli joj ključeve i zaključali je u ćeliju. Neki od njih takođe su napadali osoblje improviziranim noževima. U tuči u kojoj je učestvovalo osam tinejdžera u februaru 2022. godine troje je povređeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA