≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dve tinejdžerke iz Grčke ušle u taksi, otada im se gubi svaki trag: Potraga za njima traje već dva dana

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčice su poslednji put viđene u Kalitei, postoje sumnje da su životno ugrožene

  • 1
Nestale, Grčka Foto: The Smile of the Child , hamogelo

Dve tinejdžerke Elefterija S. (13) i Aikaterini P. (14) iz Kalitee, u Grčkoj, nestale su juče u popodnevnim časovima nakon što su, kako se navodi, ušle u taksi vozilo i uputile se ka nepoznatom odredištu.

Grčka nevladina organizacija "Osmeh deteta" odmah je, po nalogu tužilaštva, objavila detalje o maloletnicama jer postoje razlozi zbog kojih se smatra da su životno ugrožene, prenosi Telma.

Elefterija S. ima crnu kosu, smeđe oči, visoka je 1.70 metara i teška 85 kilograma. Na dan kad je nestala nosila je crnu trenerku sa belom prugom, bez bluzu, crnu jaknu i bele patike.

Ekaterini P. ima smeđu kosu, smeđe oči, visoka je 1.65 metara i teška 80 kilograma. Na dan kada je nestala nosila je belu bluzu, crni kardigan, crne pantalone i bele patike.

Policija apeluje da ukoliko bilo ko ima informaciju da se javi policijskim stanicama u zemlji ili na Evropsku liniju za nestalu decu 116000.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    1. decembar 2023 | 15:26

    Nestala devojcica u Skoplju, sad ove dve devojcice u Grckoj... U Skoplju su sad politicki sastanci, da nema to mozda neke veze, ima puno stranaca odsvuda..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA