Vreme čitanja: oko 2 min.

Bivši dečko ju je izbo 20 puta i sada je na slobodi: Ispovest devojke koja se opet plaši za svoj život

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nisam mogla da se odbranim, napao me je s leđa. Pala sam na zemlju i sklupčala se, kako bih se zaštitila, a onda me je on nožem iskasapio i otišao", rekla je

  • 1
Devojka u tunelu, prolazu, mrak, strah, devojku proganja proganjaju Foto-ilustracija: Shutterstock

Devojka iz Italije, čije ime nije otkriveno iz bezbednosnih razloga, preživela je napad bivšeg momka koji ju je 20 puta izbo po telu. Sada je u strahu šta bi mogao da joj uradi jer je odslužio kaznu zatvora na koju je osuđen.

Ona je nekim čudom preživela, ali su posledice i dalje jako vidljive. I dan danas živi sa čestim napadima panike, anksiozna je i najviše je brine da bi mogao opet da je povredi.

"Lekari su mi rekli da ću završiti u invalidskim kolicima, ali nastavljam dalje, sanjam o lepoj budućnosti", rekla je devojka za Fanpage.

Partneri neko vreme nisu bili zajedno, a kada su se slučajno sreli niko nije ni slutio da će doći do ovakvog razvoja događaja. Nekoliko minuta kasnije, muškarac je izbo devojku.

"Nisam mogla da se odbranim, napao me je s leđa. Pala sam na zemlju i sklupčala se, kako bih se zaštitila, a onda me je on nožem iskasapio i otišao", rekla je.

Tokom ovog nemilog događaja izgubila je mnogo krvi, prolaznici su je zatekli kako leži na ulici i odmah su pozvali Hitnu pomoć.

Devojka je navela da je na početku veze sve bilo normalno i da se kasnije razvijala u nešto što bi trebalo da bude lepo. Međutim, onda su krenuli finansijski problemi i njegova velika ljubomora. Tada su počeli i problemi...

"Nisam više smela da izađem sa prijateljima, ostajala sam kod kuće kako bih izbegla svađe. Kada nisam mogla to sve da izdržim, otišla sam od kuće. Onda me je pozvao na sastanak i dogodilo se to što se dogodilo", ispričala je devojka.

U ovoj situaciji uz nju je bila porodica i niko više. Mnogi prijatelji su joj okrenuli leđa kada su čuli šta se dogodilo.

"Oni misle da kada moj bivši izađe iz zatvora može ponovo da me povredi i zato se drže na distanci", navela je.

"Ne osećam se sigurno i zaštićeno. Ali trenutno ne mogu ništa da uradim. Nadam se da ćeš me ostaviti na miru. Već sam obavestila policiju koja mi je rekla da će mi biti blizu", navela je.

Ona sada apeluje na sve devojke da dobro procene partnera i da ne trpe nikakvo nasilje u vezi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    11. decembar 2023 | 09:00

    Kakav je to zakon da on izadje iz zatvora dok je ona jos mlada osoba. Pa koliko je on to bio u zatvoru?! Pokusaj ubistva je isto sto i ubistvo jer je bila namera da zrtva bude usmrcena. Kao da mu je zakon porucio - evo, idi sad i dokrajci je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA