Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarci žrtve zanosne plavuše: "Bogomoljka" ih drogirala i pljačkala, poznato i kako ih je mamila na mrežama

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na društvenim mrežama se predstavljala kao žena koja nudi masaže, fotografije su joj bile fotošopirane, a stalno je bilo istaknuto da je uključena u prikupljanje novca za bolesnu decu

  • 1
Tiziana Morandi Foto: Facebook/Tiziana Morandi

Ticijana Morandi iz Rončela u Italiji, poznatija kao "Bogomoljka iz Brianze" osuđena je na zatvorsku kaznu u trajanju 16 godina i pet meseci zbog drogiranja devetorice muškaraca u nameri da ih opljačka.

Prvostepena presuda je donesena 7. decembra od strane suda u Monci.

Javni tužilac, koji je tražio da kazna bude maksimalnih 15 godina, rekao je u odbranu ove fatalne plavuše da "nijedan muškarac nije umro, što je jasan rezultat ovog slučaja".

Međutim, sudija je presudio i osudio Ticijanu na 16 godina i pet meseci zatvorske kazne i na novčanu kaznu u iznosu od 11.000 evra.

Tiziana Morandi Foto: Facebook/Tiziana Morandi

Nakon što odsluži kaznu zatvora, ova plavuša će još tri godine biti na uslovnoj slobodi.

Ženi je suđeno za pljačku, ranjavanje, posedovanje opojnih supstanci, nepravilnu upotrebu kreditnih kartica i izazivanje stanja nesposobnosti, a kako je navedeno u policijskim izveštajima, žrtve su bili muškarci starosti od 28 do 80 godina.

Ticijana je muškarce mamila u barove preko društvenih mreža, a zatim ih terala da piju koktele u koje bi stavljala drogu, nakon čega ih je pljačkala.

Tiziana Morandi Foto: Facebook/Tiziana Morandi

Na društvenim mrežama se predstavljala kao žena koja nudi masaže, fotografije su joj bile fotošopirane, a stalno je bilo istaknuto da je uključena u prikupljanje novca za bolesnu decu. Ta priča je važila za starije muškarce, dok je mlađe zvala na večeru ili piće, prenosi Fanpage.

Kada su muškarci došli k sebi, već su bili u Hitnoj pomoći jer im je pozlilo od sedativa i malo čega su se sećali u vezi sa pomenutom ženom.

Najmlađa žrtva je 28-godišnji muškarac koji je nakon sastanaka sa Bogomoljkom seo za volan i doživeo nesreću kada se automobil zabio u ulaz jedne kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA