Vreme čitanja: oko 1 min.

Misteriozna smrt čoveka koji je nosio nož oko vrata: Nisu sigurni da li se sam ubio

A. R.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je pronađen sa povredama od noža ispred objekta u kojem je bio gost na rođendanskoj proslavi

  • 0

Patrik Keni mlađi (42) preminuo je od povreda kada je u subotu uveče ispred jednog restorana u Masačustesu pao i, kako se sumnja, zadobio ubodnu ranu od noža koji je nosio oko vrata. 

Kako se navodi, muškarac se sam ubio sa nožem koji je nosio okačen na ogrlici oko vrata, a pronađen je ispred objekta u kojem je bio gost na rođendanskoj proslavi, piše Independent.

Istražiteljima je nejasno zbog čega je muškarac nosio nož oko vrata, a kasnije se pojavila informacija da je u pitanju "ogrlica sa priveskom u obliku noža".

Ono što je navedeno kao mogućnost jeste da se Patrik sapleo ispred restorana i da se povredio predmetom koji je nosio oko vrata.

Porodica Keni njegovu smrt smatra misterioznom jer i dalje nema dokaza da je još neko učestvovao u njegovoj smrti.

Patrik je pronađen kako leži ispred restorana sa ranom od noža oko 21 sat u subotu uveče, a preminuo je kasnije u Opštoj bolinici Masačustes u Bostonu.

"Naša porodica oplakuje gubitak Patrika, fokusirajući se na njegovu ženu Loren i dvoje male dece, i pokušavajući da shvati ovu užasnu tragediju. Patrik je bio voljeni otac i muž, brat, sin i mnogima odan prijatelj", saopštila je ožalošćena porodica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA