≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milena silovana i ubijena na proslavi 18. rođendana, sramna kazna za ubicu: Zna se koliko će fudbaler robijati

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milena je kobne večeri došla kod svoje dve drugarice, koje su slavile punoletstvo u jednom klubu u Bramšeu, a oko 1.30 časova gosti su primetili da je nestala

  • 3
Džoel G. Nemačka, Milena, ubistvo 1200px Foto: Fussball.de

Džoel G. (20), fudbaler koji je silovao i ubio Milenu O. na proslavi 18. rođendana u Nemačkoj, osuđen je na samo devet godina zatvora.

On je, kako je dokazano, u martu ove godine Milenu odvukao sa žurke u gradu Bramše, silovao je i naneo joj teške telesne povrede, od kojih je ubrzo preminula.

Milena je kobne večeri došla kod svoje dve drugarice, koje su slavile punoletstvo, a oko 1.30 časova gosti su primetili da je nestala.

Posle duge potrage, Milena je pronađena oko 2:40 sati na sportskom terenu sa teškim povredama. Odeća joj je bila iscepana i bila je sva krvava. Uprkos spasilačkim naporima, preminula je ubrzo nakon dolaska u bolnicu.

Džoel je uhapšen nekoliko sati kasnije u stanu svoje majke. Istragom je ustanovljeno da je ranije prijavljivan zbog proganjanja, te da je kao tinejdžer silovao jednu ženu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    13. decembar 2023 | 10:21

    Mani te priče glup, bezobrazan, ne ume da priđe ženi sl. Ovo rade samo monstrumi. To nema veze sa primitivizmom, inteligencijom, vaspitanjem i zavodničkim kapacitetima. Samo smrtna kazna je prava kazna za ovakve. Uostalom, ni zatvori ne treba da budu mesta za monstrume. Mogućnost da ovakav izađe posle 9 godina ili uopšte bilo kada na slobodi je još jedan dodatni razlog zbog čega ovakvo smeće treba brutalno čistiti.

  • Boža

    13. decembar 2023 | 10:09

    I sve se to dešava jer je neko glup i bezbrazan i ne zna da se ponaša i ne zna da priđe ženi ,devojci već mora da napadne ,pocepa,siluje,ubije ...jer ne ume lepo i kad mu se kaže i savetuje kako,opet tera svoje...zato zatvor i kastracija treba ruku pod ruku da idu ili čak nešto gore

  • Srb

    13. decembar 2023 | 10:33

    Cekajte bre malo,u Nemačkoj je dobio tako malu kaznu??? Ja mislio da se to dešava samo u Srbiji..😳🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA