≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tukao devojku do smrti, htela je da raskine s njim: Sestra Petra i 2 prijatelja mu pomogli da je danima muči

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sabrina je u aprilu 2020. godine nakon višednevnog mučenja podlegla povredama

  • 0
Devojka, zlostavljanje, silovanje, maltretiranje Foto-ilustracija: Shutterstock

Sabrinu B. (21) iz Kelna ubio je bivši dečko Sven kada mu je rekla da želi da raskine s njim. On je nju danima zlostavljao, a u svemu su mu pomagali cimeri i rođena sestra.

Nesrećna devojka na žalost nije uspela da preživi, a njeni zlostavljači optuženi su za nanošenje teških telesnih povreda koje su za posledicu imale smrt.

Sabrina je u aprilu 2020. godine nakon višednevnog mučenja podlegla povredama.

Sven (28) i Sabrina živeli su u zajedničkom stanu sve dok se Kristof (31) i Sabina (34) nisu doselili kod njih, a kasnije se u stan uselila i svenova sestra Petra. Zbog velike gužve u stanu Sabrina i Sven su se češće svađali, a onda je ona odlučila da želi da raskine s njim.

Nakon što mu je to saopštila on je počeo da je tuče cipelom. Nakon toga počeo je stalno da je tuče, a u jednom trenutku ju je bičevao povocem za pse. Četvoro osumnjičenih su Sabrinu sve vreme držali na podu, a onda su je terali da se ponižava i liže pod dok su oni to gledali. Niej mogla sama da ode do toaleta, već je od njih morala da traži dozvolu. Hranu je dobijala tek nakon što ih satima moli da joj daju da barem nešto pojede.

"Mlada žena je ponižavana na svaki mogući način", saopštio je državni tužilac iz Kelna.

Sabina i Kristofer su od ranije poznati policiji zbog nekoliko krivičnih dela.

Ona je već bila osuđena na šestogodišnju zatvorsku kaznu zbog nanošenja teških telesnih povreda, a Kristof na pet godina i tri meseca.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA