Vreme čitanja: oko 1 min.

Bosanac zaboravio sestru na parkingu u Nemačkoj: Pauzirali zbog toaleta, tek kod Ciriha primetio da je nema

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On se sa suprugom i sestrom vraćao iz BiH za Švajcarsku, kada je došlo do incidenta u Nemačkoj

  • 5
Autoput put Foto: Pixabay.com

Muškarac (67) se sa suprugom i sestrom (73) vraćao iz Bosne za Švajcarsku, a nakon kratke pauze u Nemačkoj, bračni par je nastavio put, ali bez žene.

Žena iz Bosne i Hercegovine pronađena je sama i bez jakne na parkingu odmorišta blizu Vidergeltingena u Bavarskoj u Nemačkoj.

Incident se dogodio oko 3.30 ujutro, kada je žena tokom kratke pauze otišla u toalet. Kada se vratila, vozilo nije bilo tu. Ona je ostala na hladnoći bez jakne, nakon što su njen brat i snajka nastavili put bez nje, ne primetivši da je nema u vozilu.

Prema pisanju medija, njen brat nije ni primetio da je žena izašla iz vozila. Bilo je to malo pre Ciriha kada je par primetio da im nedostaje putnik.

Shvativši grešku, uznemireni i očajni, odmah su krenuli nazad prema Nemačkoj i kontaktirali policiju u Vidergeltingenu, jedinom mestu gde su se zaustavili.

Srećom, drama je imala srećan kraj. Nakon četiri sata odvojenosti, porodica je ponovo bila zajedno, a žena je pronađena sigurna i zdrava.

Nakon toga su svi nastavili put.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gs

    19. decembar 2023 | 13:34

    Boze nije primetio da je nema kao da je igla

  • BAJA

    19. decembar 2023 | 14:18

    Koja papcina od coveka, vozim preko 40 g po svetu i nikad se to nije desilo, nije osoba igla u plastu sena. Sa ovim tipim nesto nije u redu sa mozgom.

  • Gojko

    19. decembar 2023 | 12:00

    Krenuli na neke lokalne izbore u Bavarskoj? 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA