≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uznemirujući snimak pogibije Deda Mraza: Pao sa 24. sprata pred masom u kojoj su bili i njegova žena i deca

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zanimljivo je, kako se može videti i na snimku, da su prisutni u prvi mah reagovali smehom, verovatno misleć i da je u pitanju trik koji je deo predstave. Štaviše, čekali su da Deda Mraz izađe i pozdravi njihovu decu

  • 0
Šašavi Deda Mrazovi Foto: AP/Tanjug

Čovek obučen u odelo Deda Mraza poginuo je kada je pao sa 24 sprata u Čeljabinsku u Rusiji, u neuspelom pokušaju da podeli paketiće. Stravična nesreća se dogodila pred brojnim posmatračima, među kojima su bili i žena i deca nesrećnog čoveka.

Neidentifikovani muškarac, kako javlja "New York Post", pokušavao je da se spusti niz stranu stambene zgrade od 24. sprata u Čeljabinsku kako bi oduševio gomilu. NAŽalost, u trenutku je promašio konopac i pao u ponor.

Sve vreme osvetljavali su ga reflektori.

Čovek je pao na snegom prekrivenu strukturu jedan sprat iznad zemlje.

Organizatori su događaj nazvali nazvali "monstruoznom nesrećom".

Njegova žena i deca bili su u dvorištu zgrade tokom pada i svedočili su njegovoj smrti.

Zanimljivo je, kako se može videti i na snimku, da su prisutni u prvi mah reagovali smehom, verovatno misleć i da je u pitanju trik koji je deo predstave. Štaviše, čekali su da Deda Mraz izađe i pozdravi njihovu decu, navodi novinska agencija "e2westnews".

"Moj sin ništa nije razumeo. Drugi su razumeli i počeli da histerišu. Svi roditelji su, naravno, u šoku" izjavio je jedan od svedoka.

Drugi je rekao da je pretpostavio da u pitanju lutka i da je čovek napravio šalu.

"Svečanost je nastavljena. U početku nije bilo sumnje da je ovo tragedija", izjavio je drugi svedok.

"Leti kao ptica!"

"Eno Deda Mraza! Leti kao ptica! Leti kao ptica!", čuje se dečiji gla sna snimku.

Nakon toga, Deda Mraz pada sa konopca i pada, a voditelji očigledno odlučuju da se pretvaraju da je tragedija deo emisije.

"On je pao!", radosnim glasom viče drugi voditelj van ekrana.

Iskusan penjač

Žrtva je opisana kao iskusan penjač koji je napravio kobnu grešku prilikom pokušaja spuštanja konopcima.Kompanija koja upravlja zgradom organizovala je događaj i kasnije se izvinila zbog traumatičnog incidenta.

"Današnji praznik se pretvorio u monstruoznu nesreću. Industrijski penjač obučen kao Deda Mraz je pao dok je silazio iz svoje kuće i umro", navodi se u saopštenju.

Varijacija Deda Mraza, poznat kao Djed Moroz na ruskom i u crvenom ili plavom ogrtaču, je bradati čovek koji isporučuje poklone dobro vaspitanoj deci. On se razlikuje od svog zapadnog kolege po tome što je angažovao svoju ćerku da mu pomogne u obavljanju dužnosti, a ne tim irvasa.

U regionalnom istražnom odeljenju Istražnog komiteta za RIA Novosti je rečeno da se sprovodi istraga radi utvrđivanja okolnosti incidenta.

PAŽNJA! SNIMAK JE VEOMA UZNEMIRUJUĆ!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA