Vreme čitanja: oko 1 min.

Trudnicu pogodio zalutali metak, za dlaku promašio njenu ćerku (5): Veruje da joj je jedna stvar spasila život

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Metak je za dlaku promašio glavu moje petogodišnje ćerke i prošao kroz dečiju sobu, kroz moj orman i moj trudnički jastuk", rekla je Hajnold

  • 0

Trudnica i majka iz Kolorada spavala je u svom krevetu kada ju je pogodio zalutali metak koji je za dlaku promašio njeno dvoje dece.

Kendal Hajnold (27) je bila kod kuće u mestu Aurora u četvrtak ujutru kada je čula pucnjavu, a onda osetila oštar bol u levoj strani.

"Suprug je spavao pored mene, probudio se i pitao me da li čujem to. Bilo je glasno, a ja sam mu rekla da pozove 911 jer sam pogođena", ispričala je Kendal.

Odveli su je u bolnicu gde su doktori pronašli metak u njenom ramenu.

Međutim, pošto je u 16. nedelji trudnoće, doktori su odlučili da ostave metak u njoj umesto da je uspavaju zbog operacije.

Istražitelji iz policijske uprave Aurora rekli su da je metak možda pogodio Hajnold nakon što je prešao stotine metara preko zelenog pojasa iza kuće njene porodice, navodi KDVR.

Porodica je nakon toga pronašla rupu od metka u kući, samo nekoliko centimetara od njene dvoje dece (5 i 6), koja su spavala. Metak je prvo prošao kroz dečju sobu.

"Metak je za dlaku promašio glavu moje petogodišnje ćerke i prošao kroz njihovu sobu, kroz moj orman i moj trudnički jastuk", rekla je Hajnold.

Rekla je da veruje da joj je jastuk za trudnoću spasio život, jer je naterao metak da promeni putanju pre nego što ju je pogodio.


Bezbednosni snimci iz komšijske kuće zabeležili su najmanje osam pucnja tog jutra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA