Vreme čitanja: oko 1 min.

Operisao je rak, a godinu dana kasnije krenuo je pakao: Zbog greške lekara izvađeni mu organi, ovako sada živi

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lekari su 2019. godine operisali Darena zbog malog tumora u tankom crevu

  • 1
Darren Sheean Printskrin: Nine

Daren Šin (53) prošao je pakao nakon što je bespotrebno operisan je u bolnici Futskrej u Melburnu, a za sebe kaže da se oseća kao da je bio "laboratorijski pacov".

Lekari su 2019. godine operisali Darena zbog malog tumora u tankom crevu.

Godinu dana kasnije, u strahu da se rak vratio, lekari su izvršili ispitivanja i odlučili da ga opet operišu, kada su mu odstranili debelo crevo, žučnu kesu i desni bubreg.

Nekoliko dana nakon operacije, doktor je došao da mu saopšti ohrabrujuće vesti kako tumor koji su operisali nije bio kancerogen.

"Došao je te večeri i rekao da imamo rezultate. Naime, tumor koji sam imao je bio benigni, ali sam izgubio organe", rekao je Daren.

Darenova borba za normalan život otpočela je nakon druge operacije jer on sada, zbog vađenja organa, koristi kupatilo i do 20 puta dnevno.

"Apsolutno sam zgrožen i posramljen zbog onoga što su mi uradili. Tretirali su me kao eksperiment, kao da je to igra", dodao je.

Daren je pokrenuo sudski postupak protiv bolnice Futskrej u Melburnu, a njegov advokat je rekao da je postojala "pogrešna dijagnoza i da nisu obavljeni relevantni testovi".

"U pitanju je bila upala koju je trebalo lečiti na poznat način, steroidima", rekao je Karbon Lavijers, Darenov advokat.

Daren tvrdi da nije dobio nikakvu pomoć od bolnice, a da mu ni izvinjenje nisu uputili nakon ovako velike greške.

"Jednostavno ne želim da naprave istu grešku. Bio sam laboratorijski pacov, bio sam eksperiment, živi sam dokaz za to. Nadam se da će naučiti na mom primeru", zaključio je Daren i rekao da on nikada neće živeti normalno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    27. decembar 2023 | 12:51

    У Србији би човек умро, а лекари увек у праву!!! Наши лекари, ни срама ни образа, мали једноцифрен проценат часних!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA