Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalji smrti trudnice Vanese: Albanac s Kosova pre ubistva njenom mužu poslao eksplicitan snimak

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U prilogu poruke, 41-godišnji kosovski Albanac poslao je erotski snimak sebe sa Vanesom, snimljen u periodu kada su bili zajedno

  • 1
Bujar Fandaj, Vanesa Foto: Društvene mreže

Italijanski mediji objavili su nove detalje smrti 27-godišnje Italijanke Vanese Balan koju je ubio Bujar Fandaj (41), Albanca sa Kosova, javlja "Gazeta Express".

Kako se navodi, pre nego što je ubio trudnu 27-godišnjakinju, Bujar Fandaj je poslao poruku njenom mužu, Nikoli Skapinelu, prenose italijanski mediji.

U prilogu poruke, 41-godišnji kosovski muškarac poslao je erotski snimak sebe sa Vanesom, snimljen u periodu kada su bili zajedno.

Pre izvesnog vremena, zdravstvene vlasti u Italiji obavile su obdukciju nad Vanesom.

Rezultati obdukcije govore da ju je pre nego što je ubijena Vanesa Balan, varvarski pretučena od strane 41-godišnjeg Kosovara.

Između ostalog, italijanske vlasti navode da je 27-godišnjakinja zadobila dva udarca u grudi, a potom ju je Bujar Fandaj pogodio nožem u srce, probovši vitalni organ.

Bujar Fandaj je mladu Italijanku ubo osam puta nožem dugačkim 20 centimetara.

Njena trudnoća je takođe potvrđena, dostigla je otprilike dvanaestu nedelju. Narednih dana biće urađen DNK test kako bi se otkrilo ko je bio otac.

Vanesa Balan je ubijena na svom kućnom pragu. Posle godinu dana veze sa Fandajem, 27-godišnjakinja je odlučila da je prekine tokom leta, ali Albanac sa Kosova nije prihvatio raskid.

Počeo je da je uhodi, pojavljivao se nekoliko puta na mestima gde je radila ili u njenoj kući, preteći da će je ubiti ako se ne sretnu.

Četrdesetjednogodišnjakinj sa Kosova želeo je da se trudna mlada žena odvoji od svog partnera i ode da živi sa njim u San Vito di Altivole, nekoliko kilometara od Spineda di Rize Pio X, gde se dogodila tragedija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA