Vreme čitanja: oko 2 min.

Influenserku spržila struja tokom putovanja iz snova: "Doživela sam čudnu nesreću"

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Doživela sam čudnu nesreću na putovanju i udarila me je struja iz dalekovoda, a na kraju sam izgubila svest i hitno sam prebačena u bolnicu na Tajlandu", navela je ona.

  • 0
Varnice električni kabl kabl struja kvar Foto-ilustracija: Shutterstock

Poznata influenserka i ortodontkinja otkrila je da je "zahvalna što je živa" nakon što je doživela strujni udar zbog oborenih dalekovoda tokom svog putovanja iz snova na Tajlandu prošlog meseca, prenosi "New York Post".

Dr Kara Hodžson oglasila se za Novu godinu na Instagramu i objasnila zašto je nedeljama nije bilo na toj društvenoj mreži.

"U tren oka sve bi moglo da nestane", započela je kalifornijska ortodontkinja svoju objavu iz bolničkog kreveta.

"Srećna sam što sam ovde, 2024. Život je tako dragocen. Jedne sekunde imate sve, a sledeće sekunde možete sve da izgubite".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Dr. Cara Hodgson, DDS, MS (@drhodgsonortho)

"Doživela sam čudnu nesreću na putovanju i udarila me je struja iz dalekovoda, a na kraju sam izgubila svest i hitno sam prebačena u bolnicu na Tajlandu. Bilo je to najgorih 10 dana u mom životu - ulazak i izlazak iz bolnica u borbi da povratim snagu i boreći se za život. Tako sam srećna što sam danas ovde", navela je ona.

Hodžsonova je prvo je objavila Instagram stori izvinjavajući se svojim više od 25.000 pratilaca što ih nije obaveštavala o tome zašto je nestala tokom poslednjih 12 dana.

Ona nije iznela detalje incidenta, niti kako je doživela strujni udar, ali je naglasila da je "srećna što je danas ovde".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Dr. Cara Hodgson, DDS, MS (@drhodgsonortho)

"Još uvek nemam snage da sve to otkucam, ali sam upravo objavila zašto me nema", napisala je na svom Instagram storiju 1. januara.

Dodala je da joj predstoji mnogo pregleda kod lekara, velike promene u načinu života, da treba da povrati snagu, težinu i da se oporavi od posttraumatskog sindroma nakon svega što je doživela.

"Još ima neodgovorenih pitanja, ali sam tako zahvalna što sam ovde", dodala je.

Hodžsonova je završila poruku podsećanjem pratilaca na da je "biti živ dragocena privilegija" i koliko svi treba da budu zahvalni za male stvari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA