≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kontroverzna političarka udarila bivšeg muža dva puta u nos usred restorana?

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

On je pozvao policiju, a ona je iznenadila izjavom

  • 1
Lauren Boebert Foto: Tanjug/AP

Bivši muž Loren Boubert, republikanske kongresmenke iz Kolorada, pozvao je policiju nakon što se par navodno potukao u restoranu u njenom okrugu, javlja "Daily Mail".

Boubertova je navodno dvaput udarila svog bivšeg supruga Džejsona - za koga se udala 2005. i rastala 2023. - pre nego što je pozvao hitnu.

Večerala je u restoranu "Miner's Claim" u mestu Silt kada se Džejson pojavio da se izvini zbog ranije svađe kada je otišla po njihovu decu iz njegove kuće.

Navodno je počeo da je "ne poštuje" i postao je "razvratan" - u tom trenutku je krenuo ka svojoj bivšoj ženi da je "zgrabi", rekao je njen pomoćnik za "Daily Beast".

Pomoćnik je tvrdio da je taj potez bio "agresivan, a ne romantičan". Loren je, kako je sama opisala, pokušala da ga zadrži i "stavila mu je ruku na lice, na nos".

Loren Boubert poriče da ga je udarila.

Džejson je tada pozvao policiju i rekao im da je "žrtva nasilja u porodici", prema pomoćniku Boubertove. Loren je pozvala policijski broj za hitne slučajeve i rekla da će rado razgovarati sa policajcem o tome šta se dogodilo.

Lorenin pomoćnik je rekao da je namerno odabrala restoran kako bi se sastala sa njim radi izvinjenja, jer nije želela situaciju "on je rekao/ona je rekla".

Policajci su stigli u restoran, a prijatelj je na kraju odvezao Bouberta kući.

Iz Uprave policije Silta potvrdili su da je istraga u toku i da niko nije uhapšen.

Na pitanje "Daily Beast" za komentar, Džejson je rekao: "Ne znam šta da kažem."

"Miner's Claim" nije odgovorio na pozive koje je uputio "Daily Mail".

Loren i Džejson su se venčali 2005. Upoznali su se dok je ona radila u Mekdonaldsu sa 16 godina. On je tada imao 22 godine.

Ali u maju 2023, posle skoro dve decenije braka, predstavnica Loren Boubert objavila je da je podnela zahtev za razvod, navodeći "nepomirljive razlike".

Ona je tada rekla:

"Sa teškom težinom na srcu podnela sam zahtev za razvod od svog muža."

"Zahvalna sam za naše godine zajedničkog braka i za našu prelepu decu, koja zaslužuju privatnost i ljubav dok radimo kroz ovaj proces."

"Uvek sam bila verna u braku i čvrsto verujem u brak, što ovu objavu čini mnogo težom."

Konzervativna političarka dospela je na naslovne strane prošle nedelje kada je najavila da će promeniti kongresne okruge za izbore 2024. godine, nakon što je prošla reizbor 2022. godine sa samo 546 glasova.

Rekla je da je donela odluku da nastavi svoju borbu protiv "socijalista i komunista koji su preuzeli našu zemlju".

Prošlog leta, suočila se sa nadzorom nakon što je snimljena kako se pipka sa partnerom, puši elektronsku cifaretu i pravi selfije na mjuziklu "Beetlejuice" u Denveru, a potom je i prstom pretila zaposlenima kada su je zamolili da ode i izjavila: "Znate li ko sam ja?"

Takođe je izazvala kontroverzu vređajući Džoa Bajdena u njegovom obraćanju o stanju nacije 2022. i izazvala gnev iznošenjem islamofobične šale o Ilhanu Omaru iz Minesote.

Boubert je najavila promenu okruga u video snimku na Fejsbuku objavljenom prošle srede, rekavši: "Nisam lako došla do ove odluke. Mnogo molitve, mnogo teških razgovora i mnogo perspektive uverilo me je da je ovo najbolji način na koji mogu da nastavim da se borim za Kolorado, za konzervativni pokret i za budućnost moje dece."

Rekla je da holivudska elita, ljudi sa novcem iz Aspena i Džordž Soroš pokušali da je spreče.

Nakon te odluke njene šanse za reizbor su znatno porasle.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA