Vreme čitanja: oko 2 min.

Kamera snimila trudnu Albanku sa mužem pre ubistva: Supružnici se držali za ruke, nije ni slutila šta je čeka

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Video-snimak na kojem su, navodno, prikazni trudnica i njen muž zabeležen je dvadesetak minuta pre 23 časova

  • 0

Sigurnosne kamere snimile su trudnu Albanku, koja je svirepo ubijena u novogodišnjoj noći u Solunu, neposredno pre ubistva, kako šeta sa svojim suprugom, koji se sumnjiči da ju je ubio.

Na snimku koji je navodno nastao neposredno pre zločina, vidi se kako njih dvoje šetaju do njihovog stana držeći se za ruke.

Kako prenose lokalni mediji, muž je po Džordžiju došao na posao, nakon čega su se uputili u lokalnu prodavnicu, a zatim u stan. 

Video-snimak na kojem su, navodno, prikazni trudnica i njen muž zabeležen je dvadesetak minuta pre 23 časova.

Nedužna žena ubijena je u spavaćoj sobi svoje kuće gde su joj dvojica muškaraca prvo vezala ruke licisama, stavili traku na usta, a onda je izboli tri puta kuhjinjskim nožem.

Prema prvim informacijama, žena je zadobila i povrede grlica materice, a zatim i nekontrolisano krvarenje.

Nakon što je preminula, njeno beživotno telo spakovali su u gepek i odvezli na nepristupačno mesto u šumi u blizini Soluna.

Zatim su, kako se sumnja, muž (39) i njegov prijatelj (34) vratili u stan u kojem su promenili dušek na krevetu pokušavajući da uklone sve tragove ubistva.

Nakon ubistva, prijatelj je želeo da ode u policiju i preda se, međutim, Džordžijin suprug ga je u tome sprečio.

Osumnjičeni muž negirao je svoju umešanost u ubistvo koje se dogodilo u novogodišnjoj noći i tvrdio je da nije znao da mu je supruga ubijena, ali je kasnije pronađen njegov otisak koji ga vezuje za svirep zločin.

"Nisam umešan u ubistvo, nisam znao ništa. Bio sam kod kuće i spavao sam. Očigledno je sve uradio moj prijatelj pošto je on ukazao na mesto zločina i gde se nalazi njeno telo", izjavio je muškarac.

Drugooptuženi, 34-godišnji muškarac, izjavio je da nije imao za cilj da ubije ženu, već da je te noći želeo samo da je opljačka.

"Klijent nije imao nikakvu ciljanu nameru i motiv za ubistvo", rekao je advokat osumnjičenog muškarca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA