≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Procurio snimak muža trudne Albanke nakon njenog ubistva: Ovo je radio sa prijateljem nakon svirepog zločina

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dvojica muškaraca su se 15 minuta nakon ponoći zaputila prvo do stana u kojem je počinjeno ubistvo

  • 3

U javnost je procurio još jedan video-snimak, a nakon svirepog ubistva trudne Džordžije, poreklom iz Albanije koju je, kako se sumnja, ubio njen suprug (39) uz pomoć prijatelja. Nakon ubistva, dvojica muškaraca su pokušala da uklone sve dokaze, a nadzorne kamere su zabeležile taj trenutak.

Naime, dvojica muškaraca su se 15 minuta nakon ponoći zaputila prvo do stana u kojem je počinjeno ubistvo, a onda su sve lične stvari ubijene trudnice bacili u obližnji kontejner u Solunu, što su zabeležile nadzorne kamere. Kako se navodi, oni su se u stanu otarasili dušeka na kojem je ležala trudnica, a onda su sve njene stvari bacili.

Podsećamo, muž i njegov 34-godišnji prijatelj osunjičeni su za ubistvo trudne Džordžije, koju su prvo hteli su da opljačkaju, ali kako se opirala, oni su je vezali lisicama i stavili joj traku preko usta, a nakon toga i ubili.

Na osnovu izveštaja veštaka primećeno je da žena na telu ima tri uboda kuhinjskim nožem, kao i povredu grlića materice zbog koje je obilno krvarila.

Nakon ubistva, osumnjičeni muškarci su njeno beživotno telo ubacili u gepek i odvezli na nepristupačno mesto u obližnoj sumi.

Osumnjičeni muž negirao je umešanost u ubistvo koje se dogodilo u novogodišnjoj noći i tvrdio je da nije znao da mu je supruga ubijena, ali je kasnije pronađen njegov otisak koji ga vezuje za svirep zločin.

Drugooptuženi, 34-godišnji muškarac, izjavio je da nije imao za cilj da ubije ženu, već da je te noći želeo samo da je opljačka.

Kako javljaju lokalni mediji, muž je od ranije bio poznat po nasilju nad bivšom suprugom, ali nije bio osuđivan. Do sada je protiv njega bilo podneto 45 prijava za nasilje, neke su čak bile i za silovanje. Navodno je u kriminalnom dosijeu imao samo kazne vezane za narkotike.

Nakon što mu je partnerka pokazala da njena majka ima "štek" od 8.000 evra, on je pokušao da joj uzme ključeve od kuće, međutim, žena se opirala na šta je on odgovorio silom i izbo je kuhinjskim nožem u čemu mu je pomogao 34-godišnji prijatelj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anči

    12. januar 2024 | 01:54

    Smrtna kazna .takvi odroni netrebaju ni Bogu🙇 u paklu...

  • Ona

    12. januar 2024 | 00:42

    Da i ovaj nije drzavljanin Srbije. Obicno tako bude. Zao mi zene jos trudna, bolesne budale

  • Sara

    12. januar 2024 | 07:46

    Grlić materice povređen,jel moguće da je i to uradio...psiho

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA