Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnika benzinske pumpe izrešetali sa više od 80 metaka: Pronađen zapaljeni džip napadača iz Atine

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žrtva je bila poznata vlastima, jer je 2018. bio meta oružanog napada u blizini luke Pirej. Tada je spasen intervencijom policije koja mu je pružila prvu pomoć

  • 0
Policija, Grčka, grčka policija Foto: Profimedia

Vlasnik (44) benzinske pumpe u Atini ubijen je noćas nakon što su nepoznati napadači u njega ispalili više od 80 metaka, prenose grčki mediji.

Malo posle 2 sata, napadači su prišli automobilu muškarca, koji je bio parkiran ispred njegove benzinske pumpe i pucali u njega iz kalašnjikova.

Muškarac je pao mrtav, dok je njegov crni džip bio izrešetan mecima.

Prema nezvaničnim informacijama, bile su najmanje tri osobe u džipu koji su koristili napadači, dok je policija na mestu egzekucije pronašla čak 81 čauru.

Žrtva je bila poznata vlastima, jer je 2018. bio meta oružanog napada u blizini luke Pirej. Tada je spasen intervencijom policije koja mu je pružila prvu pomoć.

Policija je u nedelju rano ujutru pronašla džip napadača u Dafniju, koji su spalili na Atinskoj aveniji, kako bi prikrili tragove. I oni su nestali.

Bezbednosna policija prikuplja materijal sa sigurnosnih kamera koje su zabeležile trenutak ubistva, kao i kretanje počinilaca pre i posle ubistva, dok u svojstvu svedoka ispituje taksistu, koji se u tom trenutku nalazio na pumpi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA