Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokojna kraljica Elizabeta bila "ljuta kao nikada do tada" zbog jedne odluke Harija i Megan

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaposleni u palati je rekao da je pokojna kraljica bila "ljuta kao nikada do tada" nakon što su Hari i Megan rekli da ne bi koristili ime Lilibet, koja je rođena u junu 2021, da nisu dobili podršku od nje

  • 0
Kraljica Elizabeta II Foto: Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta je bila ljuta zbog tvrdnje vojvode i vojvotkinje od Saseksa da je odobrila da daju ime svojoj kćerki po njenom nadimku iz detinjstva, navodi se u novoj knjizi.

Zaposleni u palati je rekao da je pokojna kraljica bila "ljuta kao nikada do tada" nakon što su Hari i Megan rekli da ne bi koristili ime Lilibet, koja je rođena u junu 2021, da nisu dobili podršku od nje, preneo je "Times".

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su optužili BBC za klevetu kasnije tog meseca nakon što je ta medijska kuća prenela reči visokog izvora iz Bakingemske palate da od kraljice nije zatražena dozvola za ime.

Princ Hari Megan Markl Foto: Tanjug/AP

Hari i Megan su zatim pokušali da zatraže od palate da podrži njihovu verziju događaja, ali su bili odbijeni, naveo je pisac Robert Hardman.

Odlomke iz njegove knjige "Čarls III: Novi kralj. Novi dvor. Insajderska priča" objavljuje "Daily Mail".

Knjiga, takođe, sadrži tvrdnje da je Bakingemska palata pripremila tajne planove da princ Čarls postane regent u poslednjim godinama vladavine pokojne kraljice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA