Vreme čitanja: oko 2 min.

Čika u gaćama "zakopao" Klintonovog nekadašnjeg savetnika: Scena je bizarna, danima se o ovome priča

E. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Moris je u ponedeljak uveče imao lajv uključenje u program Newsmax-a i komentarisao je Trampovu pobedu u Ajovi, kada je odjednom u sobu ušetao ćelavi stariji muškarac u potkušulji i boksericama

  • 1
Bill Clinton, Bil Klinton Foto: Profimedia/SVEN HOPPE/AFP

Nekadašnji savetnik Bila Klintona, Dik Moris, našao se u veoma neprijatnoj situaciji, kada mu je, tokom intervjua uživo, u kadar uleteo ćelavi čika u donjem vešu.

Moris je u ponedeljak uveče imao lajv uključenje u program Newsmax-a i komentarisao je Trampovu pobedu u Ajovi, kada je odjednom u sobu ušetao ćelavi stariji muškarac u potkušulji i boksericama.

Dok je Moris pričao u kameru, muškarac je otvorio vrata i lagano ušetao i prošao kroz sobu, kao da ne uviđa da Moris sedi u odelu i kravati ispred kompjutera i odgovara na pitanja novinara.

Nisu reagovali ni čika, ni Moris, ni voditelj Newsmax-a, ali je cela stvar ubrzo završila na mrežama, jer su gledaoci počeli da se preispituju da li su scenu umislili ili su stvarno videli golišavog muškarca u kadru.

"Ko je ovaj čika i zašto je u Morisovom domu?", "Ko je ovaj čovek?", "Ovo je ludilo. Gledam Newsmax i kako Rob Šmit intervjuiše Dika Morisa, a onda se vrata otvaraju i ulazi muškarac u potkušulji i boksericama. Ups", ređali su se komentari.

Moris još nije odgovorio na pitanje novinara ko je čovek koji mu je upao u kadar.

Jedan od korisnika X-a je napisao da je ovo "treći blam koji je obeležio Morisovu karijeru".

Neki su podsetili kako je 1996. godine morao da napusti poziciju savetnika Bila Klintona, nakon što se spekulisalo da je imao odnose sa prostitutkom. Šeri Roulands je u to vreme tvrdila da je imala dugu aferu sa Morisom i da joj je plaćao 200 dolara na sat da spava sa njim.

Pričalo se da obožava da "sisa nožne prste", te da joj je davao da čita Klintonove govore pre nastupa, te da joj je dozvoljavao da sluša njegove telefonske razgovore sa predsednikom.

Nakon što je ovo isplivalo u javnost, Moris je dao ostavku na mesto savetnika i postao politički komentator.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carpe Diem

    18. januar 2024 | 08:09

    Трули богати, каубојски хохштаплери, педофили и протуве разног соја дрмају и командују светом!!Њима је све нормало што није нормално!! Па и допуштено и дозвољено !!Енглези су још гори! Сва зла овог света потичу из кухиње тих империјалиста, паразита најгоре врсте!Докле више ?? !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA