≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka (26) se obesila šalom fudbalskog tima: Svedoci su te noći čuli da se svađala sa dečkom

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tridesetpetogodišnji muškarac je o ovom slučaju detaljno ispitan

  • 0
Roberta Bertacchi Foto: Facebook

Roberta Bertaci (26) pronađena je obešena o šal fudbalskog tima Casarano u njenoj kući u Italiji 6. januara, a do sada su svi dokazi upućivali na to da je reč o samoubistvu. Međutim, onda su na poziv njene majke svedoci došli u policiju i rekli da se devojka pre nesrećnog događaja svađala sa momkom.

Trenutno nema osumnjičenih za njeno ubistvo, ali se iz saslušanja novih svedoka saznalo da je samoubilačkom činu prethodila svađa u noći između 5. i 6. januara.

Devojka se u klubu u Kasaranu posvađala sa svojim momkom.

Trenutno istražitelji potvrđuju ovu priču, a snimci sa nadzorne kamere govore da je Roberta sa svojim dečkom bila u automobilu i da je u jednom trenutku ljutito napustila vozilo i nastavila da korača sama.

Roberta Bertacchi Foto: Facebook

Tridesetpetogodišnji muškarac je o ovom slučaju detaljno ispitan.

Robertina mama, Marina Bonomo, uverena je da je neko odgovoran za ovaj ekstremni gest njene ćerke, koja je bila pod terapijom zbog psihičkih problema.

Međutim, tokom obdukcije i pregleda stana nije bilo ničega što bi aludiralo da ju je neko ubio ili joj pomogao u nesrećnom činu.

Nakon apela koji je majka Marina uputila u televizijskom prenosu, nekoliko svedoka se javilo i otišlo u policiju da ispriča detalje o noći pre ubistva, prenosi Fanpage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA