Vreme čitanja: oko 2 min.

Iznajmila sobu grafičkom dizajneru i postala njegova žrtva: Sipala mu vino dobrodošlice, tada je nasrnuo

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dijego je po zanimanju grafički dizajner koji je iznajmio sobu na jednom od poznatih sajtova za rentiranje koji je žena koristila

  • 6
Diego Dellarovere Foto: Facebook/Diego Dellarovere

Dijego Delarovere (43) iz Londona osumnjičen je da je seksualno napastvovao žensku osobu u iznajmljenom stanu 2021. godine.

Na sudu je kao dokaz priložen materijal, kao i snimak policijskog razgovora sa žrtvom, dok muškarac poriče optužbe sa silovanje i seksualni napad.

Dijego je po zanimanju grafički dizajner koji je iznajmio sobu na jednom od poznatih sajtova za rentiranje koji je žena koristila, prenosi Daily mail.

Diego Dellarovere Foto: Facebook/Diego Dellarovere

"Nameravala sam da ga prijavim na sajtu i da ostane na tome, ali onda sam shvatila da bi to mogao opet nekom da učini i da želim da mu ime bude ukaljano", rekla je žrtva.

Ona je odlučila da iznajmi jednu sobu u svom stanu i bilo joj je čudno što Dijego želi da je koristi, a i sam stanuje u Londonu. Prihvatila je rezervaciju i u znak dobrodošlice sipala mu vino kada je stigao. Tada je optuženi krenuo da je trlja po ramenima...

Diego Dellarovere Foto: Facebook/Diego Dellarovere

"Spomenuo mi je masažu, počeo da se približava, ubrzo me trljao po ramenima i ja sam mu rekla: 'Ne, hvala', ali on je nastavio da me dira po nogama i govori kako ima ulja za masažu", rekla je žena.

Nakon toga je postao agresivan i gurnuo joj ruku u gaćice, a ona je urlala da to ne želi, međutim, skinuo joj je pantalone i prisilio je na seksualni čin.

Pobegla je u svoju sobu, a muškarac joj je pisao da mu je žao i pitao je da li je ljuta.

"Na vrata sam gurnula nameštaj i uzela nož jer nisam znala na šta je spreman", rekla je.

Pre odlaska, Dijego joj je rekao da će joj ostaviti dobru recenziju, a nakon što je ona njemu ostavila neutralnu, on joj je poslao emotikon sa ljutitim licem i tvrdio da je došlo do nesporazuma.

Ubryo ju je blokirao, ali se brzo javio kada mu je zapretila da će ga tužiti. Suđenje će se nastaviti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA