Vreme čitanja: oko 3 min.

"On je nju silovao pre 15 godina": Jezive tvrdnje oca žene koja je izbola Sakisa nasred ulice

I. N.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Stvarni motivi zločina i dalje nisu poznati, a Sakisova supruga je sa terase gledala kako joj muž umire

  • 0
Sakis Nikolau, ubistvo Halkida Foto: Privatna arhiva

Policija i tužilaštvo i dalje pokušavaju da utvrde stvarni motiv ubistva Sakisa N. (43), koji je izboden ispred svoje zgrade u Halkidi u subotu oko 8 sati ujutru.

Njega je žena (38), koju poznaje od ranije, sa dva noža izbola u trenutku kada je krenuo na posao i spremao se da uđe u kola.

Jeziv zločin dogodio se pred očima Sakisove supruge, koja je izašla na terasu kada je čula vriske.

Nesrećnog Sakisa policija je našla u lokvi krvi kraj vozila. Jedan nož virio mu je iz leđa, dok je drugi ležao krvav kraj automobila. Osumnjičena za ubistvo uhvaćena je kako stoji nešto dalje u krvavoj odeći.

U prvi mah se verovalo da je u pitanju Sakisova ljubavnica, a onda se ispostavilo da je ubica žena Sakisovog najboljeg druga, kojeg poznaje od detinjstva.

Navodno je Sakis pre dve godine hteo da podnese zahtev da joj se zabrani prilazak, jer ga je proganjala.

Advokat Sakisove porodice prisetio se kako je Sakis šest meseci nakon venčanja došao u njegovu kancelariju sa suprugom i požalio se da ima probleme sa ženom svog najboljeg druga, da ga progoni i maltretira, zbog čega je želeo da traži zabranu prilaska. Međutim, Sakis je na kraju razgovarao sa svojim drugom, i maltretiranje je prestalo.

"Od tada do sada navodno nije bilo problema, ne bar da sam ja upoznat sa tim", rekao je advokat tokom vikenda.

Supruga ubijenog negira da je Sakis imao bilo kakvu emotivnu vezu sa osumnjičenom, a njegov brat ističe da je ona bila opsednuta njim, te da mu je slala poruke u kojima govori: "Niko te drugi neće imati, samo ja!".

"Brat mi se žalio da ima probleme sa njom, da ga progoni jer je umislila da su u vezi. Pitao sam ga da li je to istina i da li ima nešto sa njom. Rekao je: 'Naravno da ne, jesi lud?!' Rekao sam da sve ispriča njenom mužu jer su drugari ceo život. Rekao mi je da jeste i da je on poverovao svojoj ženi. Tada sam mu rekao da ide kod lekara", ispričao je brat.

I dok se svako malo u medijima pojavljuju novi detalji oko ovog jezivog ubistva, oglasila se i porodica osumnjičene, koja tvrdi da im se ona poverila da ju je Sakis silovao pre 15 godina.

"Poslednjih godina se ponašala čudno. Izolovala se, nije se javljala na telefon, nije vodila računa o kući kao pre. Pominjala nam je razvod, a mi smo je od toga odgovarali. Pitali smo je da nam kaže šta je problem, a ona je rekla da ju je Sakis silovao pre braka jedne noći. Nikom to nije rekla, nije ga ni prijavila. Rekla nam je i kako on godinama po selu priča kako je bio u krevetu sa njom. To je naš zet čuo, pa ju je tukao... Videli smo je sa modrim okom", tvrdi otac osumnjičene.

Roditelji kažu i da se poslednjih meseci čudno ponašala. Da su, kad god bi je obišli, zaticali spuštene roletne, da u stan uopšte nije dopirala svetlost.

"Čak mi se i zet žalio i rekao mi da bi sve razbucao da nemaju decu", navodno je ispričao otac osumnjičene za medije.

Sve ovo je međutim osumnjičena demantovala.

"Rekla sam mojima da se pre 15 godina dogodilo nešto preko čega ne mogu da pređem, zbog čega mi se srušio svet. Nisam pominjala silovanje. Sve što treba da kažem, reći ću tužiocu", navela je osumnjičena.

Identitet žene koja je ubila Sakisa nije naveden. Zna se samo da je u pitanju majka dvoje dece, koja je navodno poslednja tri meseca dobijala psihijatrijsku pomoć.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA