Vreme čitanja: oko 1 min.

Psihijatar za bes ubio pacijenta nakon seanse: Odvukao beživotno telo, pa ga strpao u gepek

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je reagovala po pozivu neimenovanog muškarca

  • 0
Travis McBride Printskrin: NBC News, Foto: DeLand Police Department, Printskrin: NBC News

Travis Mekbrajd (46) sa Floride, terapeut specijalizovan za upravljanje besom, navodno je ubio svog pacijenta Klintona Dorsija (51) i strpao njegovo telo u gepek automobila.

Psihijatar je optužen za ubistvo čoveka sa kojim je imao stalan kontakt u vidu terapeutskih seansi za upravljanje besom od čega se žrtva lečila.

Policija je reagovala po pozivu neimenovanog muškarca koji je do detalja objasnio šta se desilo kobnog dana.

"Upravo sam video kako vuče telo preko puta. Stavio ga je u svoj auto, a onda je otišao. Vratio se posle 10 minuta i počeo da riba put, a sad ga vidim u dvorištu kako sa baterijskom lampom osmatra okolinu", naveo je u pozivu, prenosi Metro.

Travis McBride Printskrin: NBC News

Istražitelji su nakon poziva izašli na teren i pronašli automobil sa beživotnim telom Klintona u blizini kuće u Delandu na Floridi.

U neposrednoj blizini su pronašli kapi krvi i korišćenje čaure od 9 milimentara.

"Verujemo da je postojao problem između Mekbrajda i naše žrtve. Ne znam da li su se dobro poznavali, ali se loše završilo", rekao je šef policije Delanda, Džejson Umberger.

Mekbrajd je uhapšen i optužen za ubistvo s predumišljajem prvog stepena. On se pojavio na sudu u petak i nalazi se u zatvoru okruga Volusija bez kaucije.

Travis McBride Foto: DeLand Police Department

Inače, Travis je savetnik za mentalno zdravlje licenciran na Floridi gde je radio kao terapeut u nekoliko ordinacija. 2009. godine je pokrenuo svoju, a krvični dosije koji ima je iz 1995. godine zbog navodnog nasilnog ponašanje, koje je kasnije odbačeno kao optužnica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA