Vreme čitanja: oko 2 min.

Udata učiteljica imala odnose sa učenikom 30 puta, i na ekskurziji: Bila je obožavana, sada joj preti zatvor

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Heder je imala seksualne odnose sa učenikom srednje škole Brajant u Arkanzasu tokom školske godine 2021/2022. uključujući i putovanje za Vašington

  • 8
Heather Hare Foto: BryantPD

Bivša nastavnica Heder Hare (33) iz Arkanzasa priznala je da je imala odnose sa maturantom u školi u kojoj je radila između 20 i 30 puta zbog čega joj sada preti doživotna kazna zatvora.

Heder je imala seksualne odnose sa učenikom srednje škole Brajant u Arkanzasu tokom školske godine 2021/2022. uključujući i putovanje za Vašington.

Nastavnica je bila obožavana među decom o čemu govori i video-snimak koji se pojavio 2020. godine u emisiji Dobro jutro Ameriko nakon što je njen čas prekinut zbog pandemije koronavirusa.

"Bolelo me je da je vidim uznemirenu, tako je uslužna i fina", rekla je učenica Bela Votkins u emisiji Dobro jutro Ameriko 2020. godine.

Hare je prvi put uhapšena u aprilu 2023. godine nakon što su na društvenim mrežama Tiktok i Snepčet objavljni raziličiti sadržaji u kojima se tvrdi da je imala odnose sa učenikom.

U julu je opet uhapšena zbog prijave od strane drugog učenika, što je dovelo do toga da istražitelji pronađu materijala za optužbu za seksualni napad prvog stepena.

Nastavnica i učenik su ostvarili komunikacju prvog radnog dana u školskoj godini 2021/2022. nakon čega je Heder dala svoj broj telefon, a komunicirali su i putem Instragrama i Snepčeta. Tada mu je rekla da je sanjala "kako su imali seks" i dala mu njenu adresu u Konvezu u Arkaznasu gde je živela sa mužem i petogodišnjom ćerkom, prenosi Daily mail.

U navedenom periodu oni su imali seks od 20 do 30 puta u njenoj kući, u njenom vozilu, u učionici i na parkingu srednje škole, a na sudu je priznala da je do odnosa došlo i na ekskurziji u Vašingtonu između 21. i 24. aprila 2022. godine.

"Ova bivša učiteljica je iskoristila svoj položaj od poverenja i ranjivost maloletnika, koristeći svoju ulogu da ga namami i da se upusti u nezakonitu seksualnu aktivnost", rekao je tužilac Džonatan D. Ros.

Nastavnici preti kazna od minimalnih deset godina do maksimalne doživotne robije.

Preporuka tužioca je da Heder dobije 13 godina zatvora zbog svog prestupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ја

    26. januar 2024 | 17:09

    Није у реду,али не бих рекла да се ученик бунио,пошто је исто поновљено 20-30 пута;!!!!Није га силовала..

  • Tt

    26. januar 2024 | 18:56

    Preteruju, maturant, 18 godina nije dete.

  • Doživotna?

    26. januar 2024 | 19:48

    Strašno, pa ovde nije reč o aktu nasilja nad detetom sa smrtnim ishodom u mukama i velikom bolu. On maturant, znači oko 18 godina i (zločin) ponvljeno 20-30 puta (a to znači obostrano zadovoljstvo) . Kod nas se udaju u 13-14 pa ništa, sud obrazloži da ta "etnička" grupa ima takvu kulturološku tradiciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA