Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragičan kraj: Mrtvog oca pronašli kako leži kraj sina invalida, stigli prvi rezultati obdukcije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšije kažu da je otac sam brinuo o sinu, a da je u poslednje vreme bio dementan...

  • 0
Grčka policija Foto: Telegraf/M.B.

Stigli su preliminarni rezultati obdukcije oca (84) i sina (46) čija tela su tokom vikenda pronađena u jednom stanu u Solunu u fazi raspadanja.

Prvi nalazi pokazuju da je sin prvi preminuo, a za njim i otac. Tela su u stanu ležala najmanje dve nedelje, dok komšije nisu pozvale policiju zbog nesnosnog smrada. Dalja ispitivanja bi trebalo da pokažu kako je tačno došlo do smrti, ali u ovom trenutku su isključene povrede.

Kako navodi Protothema otac je pronađen kako leži kraj sina, koji je bio invalid. Stanari zgrad su rekli policiji da su dvojica muškaraca sami živeli u stanu i da je otac bio dementan.

"Čika Jorgos je poslednjih godina imao problema sa pamćenjem, bio je dementan, a njegov sin kao da je gladovao. Postao je senka sebe... On je bio invalid, nije mogao ni da priča, pa nisi mogao sa njim. Jedva je uspevao sebe da opsluži, te ga je otac čuvao. Moj pas je stajao kraj vrata baš zbog tog groznog mirisa i ja sam lupao na vrata i lupao, na kraju sam pozvao policiju. Unutra su ih našli, ležali su jedan kraj drugog", rekao je komšija.

On kaže da su preminuli imali familiju u selu, ali da nisu mnogo marili za njih.

"Nisu ih njih dvojica nešto interesovali, bili su prepušteni svojoj sudbini", kaže komšija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA