Vreme čitanja: oko 2 min.

Aleksandra ostavila sina samog u stanu 2 godine da bi živela sa devojkom: Na sudu tvrdila da je dobra majka

A. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dečak, koji sada živi u hraniteljskoj porodici, morao je sam da brine o sebi, i jeo je kolače, hranu iz konzerve i paradajz koji je krao sa komšijske terase od 2020. do 2022. godine

  • 0
Alexandra Oger Foto: Facebook

Kako bi mogla da provodi više vremena sa svojom novom devojkom, Aleksandra O. (39) ostavila je svog sina, koji je tada imao devet godina, samog u stanu. Dečak je živeo potpuno sam dve godine u slučaju koji je šokirao Francusku.

Aleksandra O. je osuđena za zanemarivanje deteta koje je ostavila samo u hladnom stanu na drugom spratu zgarde u Nersaku, dok je ona živela sa svojom ljubavnicom Šarlin M. i njeno dvoje dece.

Dečak, koji sada živi u hraniteljskoj porodici, morao je sam da brine o sebi, i jeo je kolače, hranu iz konzerve i paradajz koji je krao sa komšijske terase od 2020. do 2022. godine.

Sada su u javnost isplivali novi detalji - Aleksandra i Šarlin osvojile su novac na lutriji nekoliko godina pre nego što je napustila dete.

One su 2017. godine odlučile da žele zajedno dete i iskoristile su novac da odu u Španiju, gde su prošle kurs veštačke oplodnje, prenose lokalni francuski mediji.

Alexandra Oger Aleksandra (iza) sa devojkom Šarlin Foto: Facebook

Preostali novac, prema rečima komšija, potrošen je na ogroman TV, kao i na otvoreni bazen, koji je ostao ispred kuće para u Sireuilu, samo nekoliko kilometara od mesta gde je dečak ostao sam.

Kada se rodilo dete para, Aleksandrin najmlađi sin je navodno počeo da se oseća isključenim iz porodice jer je bio primoran da spava na dušeku na podu.

Aleksandra je rodila svog najstarijeg sina, za kog se veruje da ima 17 godina, kada je imala 22 godine, a njen tadašnji muž ostavio ju je ubrzo nakon porođaja. Veruje se da tinejdžer sada živi sa svojim ocem.

Četiri godine kasnije rodila je najmlađeg sina nakon navodne afere sa drugim muškarcem kopji je radio kao mehaničar.

Aleksandra na društvenim mrežama deli slike sa decom, uključujući i sa sinom kojeg je ostavila samog u stanu.

Takođe deli fotografije i sa Šarlin, a veruje se da su se njih dve venčale 2019. godine.

Par sada ima troje druge dece, rekle su komšije, od kojih je jedno rođeno veštačkom oplodnjom.

Alexandra Oger Aleksandra (desno) sa devojkom Foto: Facebook

Ona je osuđena na 18 meseci zatvora prošle nedelje jer je napustila svoje 9-godišnje dete.

Komšije su pozvale policiju nakon što su uhvatile dečaka da krade paradajz, kada je i otkriveno da mališan živi sam.

Tužiteljica En Medioni je objasnila kako je dečak ostavljen u stanu bez tople vode i i grejanja i bio je umotan u tri ćebeta samo da bi se zagrejao.

Lokalna policija i dalje ispituje direktora i osoblje u dečakovoj lokalnoj školi da bi ustanovila zašto osoblje nije izrazilo zabrinutost.

Aleksandra je na sudu tvrdila da je dobra majka i da je često bila sa detetom, ali podaci sa mobilnog telefona govore suprotno - živela je u kući ljubavnice nekoliko kilometara dalje.

Tužioci su rekli da u stanu u kom je bio dečak nije bilo ni njene odeće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA