Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznatog estetskog hirurga optužuju da je unakazio 3 devojke: Plaćale ga 10.000€, radio sa pevačima i modelima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na internet stranici piše da lekar iza sebe ima 12.000 uspešnih operacija, da ima dve klinike u Bukureštu i Konstanci, kao i da radi sa opremom vrednom više od miliona evra

  • 1
Doktor plastična hirurgija Printskrin: Društvene mreže

Tri malde žene podnele su krivične prijave protiv poznatog estetskog hirurga iz Rumunije koji ih je navodno unakazio nakon intervencija.

Iako je pod sudskom kontrolom, nije uhapšen i danas je nastavio sa operacijama.

Devojke su ga optužile za nanošenje teških telesnih povreda.

On je klijente privlačio reklamama u kojima se predstavljao kao slavni lekar čiji su klijenti bile rumunska pevačica Alesia i manekenka naba Salem.

Na internet stranici piše da iza sebe ima 12.000 uspešnih operacija, da ima dve klinike u Bukureštu i Konstanci, kao i da radi sa opremom vrednom više od miliona evra.

Prva klijentkinja koja je protiv njega podnela tužbu je poznata advokatica koja je operisana u januaru 2021. godine. Njoj su tada ugrađeni silikoni, a imala je i zatezanje stomaka. Za ove zahvate u privatnoj klinici u Bukureštu platila je 10.000 evra.

Dve godine kasnije, u Konstanci, druga žena se požalila da joj grudi nisu podignute na adekvatan način. U oktobru prošle godine još jedna žena iz Bukurešta tužila je poznatog hirurga da je nakon operacije dobila "ozbiljna i trajna oštećenja na telu".

Nakon ovih ozbiljnih optužbi nadležni organi su pretresli obe klinike.

Navodno nisu pronašli medicinsku dokumentaciju za ova tri slučaja, ali su pronašli druge dokaze koji bi mogli da im pomognu u istrazi.

Iako će narednih 60 dana biti pod merama suda, lekar nastavlja da radi.

U lekarskoj komori kažu da čekaju rezultate istrage kako bi preuzeli odgovarajuće mere.

Nakon što su ovi slučajevi izašli u javnost, na društvenim mrežaa su se javile mnoge devojke koje se žale na rad lekara.

Poznati hirurg, čiji identitet nije objavljen, nije odgovarao na pozive medija.

(Telegaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    30. januar 2024 | 22:30

    Lekar ima 12.000 uradjenih operacija , ili njegova klinika? 12.000 operacija je 2 operacije dnevno, SVAKOG DANA, 20 GODINA unazad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA