Vreme čitanja: oko 1 min.

Nataša se 10 godina ne odvaja od Kejt Midlton: Brine za princezin stajling, među retkima je posetila u bolnici

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nataša je počela je da radi za kraljevsku porodicu 2007. godine

  • 0
Natasha Archer i Kejt Midlton Foto-kolaž: D O'Neill/SHM / Shutterstock Editorial /James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Nataša Arčer je bliska saradnica Kejt Midlton već više od deset godina. Viđena je kako napušta bolnicu u kojoj je supruga princa Vilijama provela poslednje dve nedelje oporavljajući se od operacije.

Princezina lična asistentkinja i stilistkinja bila je jedna od retkih osoba koje su je posećivale tokom njenog boravka u London Clinic u Majferu.

Iz Kensingtonske palate potvrđeno je da se princeza od Velsa vratila u Vindzor, gde će nastaviti oporavak posle, kako je navedeno, planiranog abdominalnog zahvata.

Nataša (36), udata je za kraljevskog fotografa Krisa Džeksona i bila je uz Kejt tokom nekih od najvažnijih događaja u poslednjoj deceniji, od princezinih porođaja do putovanja u inostranstvo.

Uprkos tome što obavlja visoko profilisan posao, stilistkinja je uspela da se drži podalje od reflektora.

Počela je da radi za kraljevsku porodicu 2007. godine, nakon što je diplomirala na Kraljevskom koledžu i stekla diplomu iz španskog jezika.

Pohađala je privatnu internatsku školu, gde je učila engleski, španski, italijanski i umetnost. Stilistkinja, koja živi u Barnesu dobila je prvi posao kao lični asistentkinja u Kensingtonskoj palati, radeći za prinčeve Vilijama i Harija.

Kad je Kejt postala član kraljevske porodice 2011. godine, Nataša koju od milja zovu Taš, priključila se timu koji sarađuje sa tadašnjom vojvotkinjom od Kembridža, sadašnjom princezom od Velsa.

Pre deset godina unapređena je na poziciju Kejtine lične stilistkinje i, kako piše Dejli mejl, navodno je ona osmislila šta će princeza nositi tokom posete Australiji.

Kako je pisala "Gracija", Nataša je dovedena kako bi postigla da Kejtina garderoba izgleda više "kraljevski" prema zahtevu pokojne kraljice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA