Vreme čitanja: oko 2 min.

Jutjuber koji se u lamborginiju zakucao u porodicu izvinio se, neće ići u zatvor? U nesreći poginuo dečak (5)

A. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Do incidenta je došlo 14. juna prošle godine u Rimu, kada se lamborgini zakucao u automobil majke sa dvoje dece. Dečak (5) je poginuo u udesu, dok se majka i njegova mala sestra povređene

  • 3
Jutjuberi lamborgini sudar italija rim Casal Palocco Foto: STRINGER / AFP / Profimedia

Mateo di Pjetro, mladi Jutjuber iz Italije, koji je vozio lamborgini SUV koji se zakucao u auto porodice, kada je poginuo petogodišnji dečak, osuđen je na četiri godine i četiri meseca zatvora. Njegov advokat kaže da njen klijent neće ići u zatvor.

Do incidenta je došlo 14. juna prošle godine u Rimu, kada se lamborgini zakucao u automobil majke sa dvoje dece. Dečak (5) je poginuo u udesu, dok se majka i njegova mala sestra povređene.

Di Pjetro je optužen za teško ubistvo iz vozila i povrede zbog "nemara, neopreznosti i nestručnosti" i "nepoštovanja saobraćajnih propisa".

Tinejdžer je na suđenju rekao da mu je žao, izvinio se i izrazio svoju bol zbog nesreće.

Priznao je svoju odgovornost i izrazio je želju da se angažuje u budućim projektima koji se tiču bezbednosti na putevima.

Međutim, italijanski mediji prenose da mladić neće ići u zatvor.

"Moj klijent neće ići u zatvor. Smatram da je ovo kazna u skladu sa ciljevima našeg sistema, prevaspitavanja, resocijalizacije tipične za krivične sankcije. Oni su kamen temeljac našeg krivičnog sistema, predviđen Ustavom, i važni u naknadnoj oceni ispravnosti ove kazne. Nijedna kazna ne može ublažiti teški gubitak", rekao je advokat.

Ko su jutjuberi koji su se u lamborginiju zakucali u auto

Petorica mladih jutjubera, Mateo Di Pjetro, ​​Vito Lojakono, Marko Čafaroni, Đulio Đanandrea i Leonardo Golineli su sve do strašne nesreće bili poznati po objavljivanju besmislenih snimaka i izazova kako bi sakupili što veći broj pratilaca.

Oni se nalaze iza naloga TheBorderline.

Na Jutjubu imaju više od 600.000 pretplatnika na kanalu, a sadržaj svojih videa predstavili su rečima "apsurdno i jedinstveno".

"Nismo bogati, ali volimo da trošimo da bismo vas zabavili! Sve što radimo je zasnovano na vama; što nam više podrške pružite to ćemo donositi skuplji i zabavniji sadržaj, između izazova i šala svih vrsta kojima ćemo pokušati da te nasmejemo u svakom trenutku", predstavili su se na kanalu.

Mediji pišu da su i u trenutku nesreće, kada su se lamborginijem zakucali u smart, u kojem su bili Manuel Uselo (5), njegova majka Elana (29) i sestra Aurora (4), navodno snimali video za mreže.

Dečak je preminuo u bolnici, dok su majka i sestra povređene.

Izazov je navodno bio da provedu nekoliko dana u lamborginiju, bez izlaska iz njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    1. februar 2024 | 19:41

    ovo treba istrebiti ubijaju a ne snose nikakvu kricicu

  • Tt

    1. februar 2024 | 20:06

    Krenuće civilizacija u obrnutom smeru. Kroz razvoj društva, ljudi su delegirali svoje pravo na pravdu državi. Vidimo da država za obične ljude selektivno primenjuje pravdu i postoji opasnost da nezadovoljani uzmu pravdu u svoje ruke. Tada nikome neće biti dobro.

  • K

    1. februar 2024 | 19:32

    Ma dovoljno je zdravo marija i oce nas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA