Vreme čitanja: oko 1 min.

Zelenski: Važno je učiniti sve da Ukrajina uspe da pobedi Rusiju

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ukrajinski predsednik je istakao da Moskva ne razume nijedan drugi jezik i da Ukrajina nastavlja rad sa partnerima u vezi sa novim sankcijama Rusiji i blokiranjem ruskih šema za zaobilaženje sankcija

  • 4
Volodimir Zelenski Foto: Tanjug/AP

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je u subotu da je važno održati konsolidaciju slobodnog sveta i učiniti sve da Ukrajina može da pobedi Rusiju.

On je u video obraćanju naveo da je u toku rad sa timovima evropskih država na jačanju Ukrajine, razvoju novih odbrambenih paketa i implementaciji novih bezbednosnih rešenja.

"Zapamtite: u ratu koji je započela Rusija na ukrajinskom frontu, meta nije samo naša država i naša nezavisnost. Zato je ključno održati što veću konsolidaciju slobodnog sveta i učiniti sve što je moguće i nemoguće da Ukrajina nanese poraze Rusiji", poručio je Zelenski, prenosi Ukrinform.

Ukrajinski predsednik je istakao da Moskva ne razume nijedan drugi jezik i da Ukrajina nastavlja rad sa partnerima u vezi sa novim sankcijama Rusiji i blokiranjem ruskih šema za zaobilaženje sankcija.

"Aktivno se bavimo konfiskacijom ruske imovine rasute po raznim jurisdikcijama. Zahvalan sam svima koji nam pomažu u nastojanjima da oduzmemo rusku imovinu", naglasio je Zelenski.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrac

    4. februar 2024 | 21:09

    Ovaj je definitivno bolestan!

  • Milance

    4. februar 2024 | 22:02

    Srbija treba da da donacije Ukraini. Free Ukraina!!

  • Mitar

    4. februar 2024 | 19:04

    Mira SVE DA SE UCINI DA UKRAINA POBEDI! Brazo Zelenski majstore. Volimo te!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA