≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Skandal na suđenju za starateljstvo: Sudija se majci nabacivala preko aplikacije za svingere, slika je mamac

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Majka se požalila na društvenim mrežama

  • 0
Cynthia Lopez Foto: Privatna arhiva

Sudija u Bronksu iznenada je sebe "skinula sa slučaja" starateljstva nad decom nakon što ju je majka deteta javno optužila da joj se nabacivala preko aplikacije za svingere.

Sudija Sintija Lopez (47) objavila je svoje povlačenje u ponedeljak tokom kratke tele-konferencije sa advokatom roditelja.

Šokantan preokret događaja zbio se prošle nedelje, tvrdi majka, kada joj se žena po imenu Sintija obratila preko "vodeće aplikacije za slobodne samce".

"DJ", navodno je napisala u poruci nešto pre 8 ujutro 24. januara, koristeći žargon za dobro jutro. "Ja sam Sintija. Kako si?"

Majka, koja se u aplikaciji zove "Čajna", ali se predstavlja pravom fotografijom, dostavila je mediju The post printskrin navodne poruke, zajedno sa navodnim profilom sudije. Na profilu se vidi osoba tamne kose, kako pozira prekrštenih nogu, oskudno obučena, piše NY post.

Judge Cynthia Lopez Foto: go3fun.co

Na profilu stoji da je Sintija biseksualka, te da ima muškog partnera potpisanog kao Ant (mrav). Na profilu je navela kakvi su joj afiniteti.

"Mi smo par i tražimo vruću zabavu sa drugim parovima i slobodnim damama", napisala je ona. "Volimo krupne devojke isto koliko volimo sitne devojke! Na kraju krajeva, sve je u ličnosti. Momci treba da budu zdepasti, a ja više volim da su donekle obdareni".

Majka deteta se nije ustezala da odgovori.

"Kuč**, znaš ko sam ja", napisala je.

Sudija ju je utom blokirala, ali ne pre nego što je sačuvala dokaz.

"Planiram da uložim žalbu", dodaje majka deteta i ocenjuje je sudija Lopez namerno usporavala slučaj starateljstva, kako bi je zavela.

"Samo je htela da me vidi. Bilo je tu neke privlačnosti i to me uznemirava. Borila sam se za svoju decu dve godine, a vi mi zadajete muke zbog neke seksualne privlačnosti", rekla je ona za The Post.

Sauterlend je svoje primedbe iznela u javnost u video snimku na TikTok-u i platformi Iks (X), dva dana nakon što je navodno primila prvu poruku. A objava je ubrzo stigla do nadležnih, koji to nisu hteli da komentarišu za medije.

Prve probleme sa zakonom majka je imala u junu 2021. godine, kada je bila uhapšena.

Deca su joj oduzeta u februaru 2022. i utom se našla pred sudijom Lopez.

Inače, majka dvoje maloletne dece navodno se devet puta udavala. Tri puta je proglašena krivom za napad između 2015. i 2017.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA