Vreme čitanja: oko 1 min.

Mlada mama (38) imala odnos sa dvojicom tinejdžera (15): Posvađala se sa mužem, pa otišla u sobu kod dečaka

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šardin je počela da razgovara sa tinejdžerima dok su bili u hotelskoj hidromasažnoj kadi u noći 14. januara i rekla im da ona i njen suprug imaju bračnih problema

  • 3
Allison Leigh Schardin Foto: Facebook/Allison Leigh Schardin

Alison Lejt Šardin (38) iz Minesote uhapšena je zbog navodnog seksa sa dva 15-godišnjaka u isto vreme u hotelu prošlog meseca.

Žena je sa porodicom bila u hotelu u Rouzvilu gde su odsedali i dečaci, inače članovi hokejaškog tima iz Kolorada koji su bili na turniru.

Šardin je počela da razgovara sa tinejdžerima dok su bili u hotelskoj hidromasažnoj kadi u noći 14. januara i rekla im da ona i njen suprug imaju bračnih problema, prenosi NY Post.

Nakon što su se dečaci vratili u svoje sobe, poslala je jednom od njih poruku na Snepčetu rekavši da se upravo posvađala sa svojim mužem i da želi da dođe kod njih.

Kako se navodi, kada su se našli u sobi dečaka, majka dvoje dece je pitala tinejdžere koliko imaju godina i rekla im da su dovoljno mladi da budu "njena deca".

Allison Leigh Schardin Foto: Facebook/Allison Leigh Schardin

Počela je da priča o "seksu i ostalim stvarima", pitajući ih koliko su seksualno aktivni, a zatim je ušla u krevet sa dvojicom dečaka.

Nakon kratkog razgovora, njih troje su imali seksualni odnos, dok je treći gledao, nakon čega ih je zamolila da završe seksualnu radnjz nad njom.

Dečaci su kasnije izjavili da su osećali veliki pritisak i da su je molili da napusti sobu.

Ona se kasnije pojavila na njihovoj hokejaškoj utakmici i pisala im kada su se vratili u Kolorado.

Alison je uhapšena u četvrtak i biće sprovedena kod sudije.

Žena je priznala da je imala seksualni kontakt sa dečacima. Takođe, priznala je da je od njih tražila kondom, ali je "tvrdila da im neće trebati", navodi se u žalbi.

Ona bi trebalo da se pojavi pred sudom u ponedeljak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA