≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je javni toalet gde su se sedmorica silovala devojčicu (13) iz Italije: "Bilo je kao u noćnoj mori"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je devojčica navela, silovanje je trajalo oko 30 minuta od strane dvojice momaka dok su ostali gledali, kao i njen dečko

  • 10
Silovanje, devojčica, Katanja, Sicilija Foto: Orietta Scardino / Z89 / Zuma Press / Profimedia, Shutterstock

Devojčica (13) iz Italije brutalno su silovala sedmorica mladića, navodno poreklom iz Egipta. Napad se dogodio u javnom toaletu naočigled momka žrtve, kojeg su momci pretukli i naterali ga da prisustvuje gnusnom činu. Policija je nakon silovanja ušla u javni toalet gde su obavili kompletan uviđaj.

Grupa mladića je devojčicu naterala na odnos u Vila Belini parku u Kataniji na Siciliji oko 8 ujutru 30. januara dok je bila u šetnji sa 17-godinjim momkom.

"Dvojica su me zgrabila, a ostali su uhvatili mog momka. Onda su nas odveli u javni toalet. Bilo je kao u noćnoj mori, nikoga nije bilo tamo u tom trenutku", objasnila je žrtva.

Kako je devojčica navela, silovanje dvojice momaka trajalo je oko 30 minuta dok su ostali gledali. Nakon pola sata mučenja, par je uspeo da im se otrgne i pozove policiju.

Za sada su četvorica saslušana od ukupno sedam napadača, dok se jedan od njih branio ćutanjem. Kako se navodi, osumnjičeni tinejdžeri su starosti između 15 i 19 godina.

Silovanje, devojčica, Katanja, Sicilija Foto: CC / Zuma Press / Profimedia

Devojčica je uspela da identifikikuje tri člana bande - maloletnika i punoletnog mladića koji ju je silovao i još jednog Egipćanina koji ju je držao i sprečavao da pobegne.

Prepoznavanju ostalih pet članova bande, pored jednog od njih koji je sarađivao sa istražiteljima, doprineo je i dečko 13-godišnjakinje, koji je bio primoran da prisustvuje silovanju dok su ga ostali držali.


"Molim vas, molim vas, nemojte da me povredite, pustite me", ovim rečima je devojčica 30. januara očajnički pokušavala da odvrati sedam članova bande, od kojih su trojica bili maloletnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA