Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandrovo telo našli kraj puta, mislili da je umro od srca: Ubrzo uhapsili sestru, otkrivena jeziva istina

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sestri je određen pritvor do 30 dana

  • 0
Policija, Svetla, Rotacija Foto: PIxabay.com

Rumunska policija uhapsila je ženu u Bihoru zbog sumnje da je ubila svog brata Aleksandra, a potom telo ostavila kraj puta.

Telo mladića pronađeno je 8. februara, a kako na telu u prvi mah nisu bile uočene povrede, verovalo se da je mladić umro prirodnom smrću. Međutim, ubrzo je otkriveno da je Aleksandar zadavljen, a potom je uhapšena njegova rođena sestra.

Iza zločina krije se tragična priča porodice, a navodno je osumnjičena za ubistvo jedina radila u kući u kojoj je živela sa troje braća i sestara i sve ih je izdržavala.

Kobne večeri sa starijim bratom se posvađala jer je sav novac koji je donosila kući trošio na piće.

Ona ga je zatekla pijanog po povratku sa posla, što ju je razljutilo i počeli su da se svađaju, dok je on sve vreme nastavljao da pije. Sestra ga je potom navodno udarila po glavi, a pijani Aleksandar se samo srušio na zemlju. Osumnjičena je potom, kako se veruje, uzela konopac, zadavila ga i odvukla telo.

Komšije su u šoku i ne mogu da veruju šta se dogodilo. Kažu da Aleksandar jeste pio, ali da porodica nije pravila probleme i da su živeli povučeno zbog nemaštine. Posebno ih šokira to što se sestra sumnjiči za ubistvo jer je ona jedina, kako kažu, donosila i doprinosila u kuću.

Navode da je radila u centru za stara i nemoćna lica i da je bila vrlo ljubazna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA