Vreme čitanja: oko 2 min.

Kačio srećne fotografije, onda su ga našli mrtvog: Milioner iz Bukurešta se ubio na jeziv način

I. N.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Cirica, koji je bio težak više miliona evra, vodio je poprilično povučen život. Zna se da je bio investitor u izgradnji luksuznog kompleksa na severu Bukurešta, a na fotografijama koje je ostavljao na mrežama videla su se luksuzna vozila i putovanja na egzotične destinacije

  • 3

Milioner Virgil Cirica iz Rumunije, koji je pronađen mrtav u svojoj vili u Bukureštu, izvršio je samoubistvo na veoma grozan način, a mediji pišu da je pre četiri godine takođe sebi pokušao da oduzme život, ali su ga članovi porodice spasli u poslednjem trenutku.

Cirica, koji je u Rumuniji veoma uspešan u poslu sa nekretninama, i koji je radio kao direktor osiguranja u nemačkoj firmi koja proizvodi luksuzne automobile, ostavio je oproštajnu poruku ispisanu na engleskom jeziku.

Prvi nalazi istrage pokazuju da je sebi oduzeo život tako što je zapalio velike količine ćumura i dozvolio da ga uguši dim. Kraj njegovog tela navodno su pronađene i tablete.

Cirica, koji je bio težak više miliona evra, vodio je poprilično povučen život. Zna se da je bio investitor u izgradnji luksuznog kompleksa na severu Bukurešta, a na fotografijama koje je ostavljao na mrežama videla su se luksuzna vozila i putovanje na egzotične destinacije. Onaj ko je gledao te fotografije, nikad ne bi pomislio da je ovaj 46-godišnjak imao neki problem...

Mediji pišu, pozivajući se na dobro obaveštene izvore, da ovo nije prvi put da je Cirica digao ruku na sebe. Pre četiri godine je navodno pokušao da se ubije, ali su ga članovi porodice pronašli i spasli su ga u poslednjem trenutku. On je tada bio hospitalizovan na duže vreme u specijalnoj ustanovi i delovalo je da u poslednje vreme bilo sve uredu sa njim.

Međutim, inspektori veruju da je svoju smrt planirao već duže vreme. Kako se navodi, u vili biznismena je pronađeno više roštilja i kesa sa ćumurom. Cirica je navodno uneo roštilije u kupatilo, napunio ćumurom i zapalio, a onda je čekao da ga dim uguši. Njega je pronašao prijatelj, ali je već bilo prekasno.

Kraj tela je ostavljan poruka ispisana na engleskom, veoma čudnog sadržaja. Naime, na poruci je četiri puta ispisana ista rečenica: "Već sam zaspao". Takođe, pronađeno je i nekoliko bočica lekova.

U ovom trenutku nije poznato šta je moglo Ciricu da natera na ovakav korak. Posao u koji je nedavno investirao trebalo je da ga obezbedi za narednih deset godina, a prvi podaci govore da nije bilo problema u poslu.

Inače, način na koji je izvršio samoubistvo je navodno veoma popularan u azijskim zemljama. U Japanu navodno čak 12 odsto suicida izvršeno je paljenjem ćumura i gušenjem u dimu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA