Vreme čitanja: oko 2 min.

Veliki plišani meda kleknuo ispred nje na Dan zaljubljenih, a onda je došlo do šokantnog obrta

A. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Umiljati džinovski plišani meda sa crvenom mašnom na uhu spustio se na jedno koleno ispred ženine kuće i držao balon u obliku srca u jednoj ruci i kutiju čokolade u drugoj

  • 0

Kada se veliki plišani meda pojavio pred njenim vratima na Dan zaljubljenih, žena je pomislila da je u pitanju veliko iznenađenje koje joj je priredila voljena osoba. Međutim, ubrzo je došlo do šokantnog preokreta jer je veliki meda bio zamka policije Perua.

Peruanska policija za borbu protiv droge pribegla je veoma čudnoj taktici da namami osumnjičenog dilera droge na ulicu: umiljati džinovski plišani meda sa crvenom mašnom na uhu spustio se na jedno koleno ispred ženine kuće i držao balon u obliku srca u jednoj ruci i kutiju čokolade u drugoj.

Sa sobom je imao i znak na kojem je pisalo "Eres mi razon para sonreir" (Ti si moj razlog za smeh).

Kada je žena videla iznenađenje, raznežila se i izašla iz kuće, ali je odjednom došlo do šokantnog preokreta - nekoliko sekundi kasnije meda ju je oborio na zemlju, a drugi policajci su je uhapsili.

U snimku koji je objavila policija vidi se kako je pronađena velika količina droge ispod dušeka i u odvodnoj cevi ispred zgrade, dok policajac u kostimu medveda odvodi dve sumnjive žene.

Umiljati medved je na kraju pokazao i milost. Na snimcima iz policijske stanice vidi se kako medved grli i teši jednu od osumnjičenih, koja očigledno plače od očaja.

Mediji pišu da neobična taktika koju koriste peruanski lovci na drogu nije ništa novo.

Ponekad dođu maskirani u Deda Mrazove da hapse dilere droge ili idu u lov na kriminalce na Noć veštica kao superheroji iz serije "Osvetnik".

Istražitelji se ne oblače samo radi zabave i trikova. To je savršena kamuflaža, pišu mediji, jer je tokom božićne sezone, Deda Mraz na ulici isto tako neprimetan kao umiljati meda na Dan zaljubljenih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA