Vreme čitanja: oko 1 min.

Zapalio ženu, taštu, pa sebe: Komšije svedočile hororu u Rumuniji

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jezivom napadu prethodila je svađa dvoje supružnika, koju je tašta pokušala da smiri, ali su u sledećem trenutku i ona i ćerka bile u plamenu

  • 0
Policija , rotacija, upaljač Foto-ilustacija: Shutterstock, Pixabay

Prava drama odigrala se juče u Bukureštu kada je muškarac (64) u naletu besa zapalio svoju nevenčanu suprugu, a potom i sebe. U napadu je povređena i njegova tašta, koja je pokušavala da ugasi plamen.

Užas se dogodio oko 17 časova, a dve žene i napadač su živi samo zahvaljujući brzoj reakciji komšija.

Jezivom napadu prethodila je svađa dvoje supružnika, koju je tašta pokušala da smiri, ali su u sledećem trenutku i ona i ćerka bile u plamenu.

Svo troje su prebačeni u bolnicu sa teškim opekotinama, a kako pišu rumunski mediji, muškarac je u kritičnom stanju.

Napad se dogodio u kući žene sa kojom je muškarac bio u vezi. Svađa je navodno počela kada je žena saopštila da više ne želi da bude sa njim, te ju je on fizički napao. Tašta je tad skočila da odbrani ćerku, a muškarac je potom poludeo i zapalio nevenčanu suprugu. Njena majka je skočila na ćerku da ugasi plamen, a muškarac je potom zapalio i nju i sebe.

Tragične smrti spasao ih je komšija koji je čuo urlanje i potom kroz prozor video plamen.

"Zgrabio sam kofu vode i uleteo u kuću. Ležali su na patosu u plamenu. Moglo je da se proširi i na moju kuću, mi delimo zid", ispričao je komšija.

Ubrzo je došla hitna pomoć koja je žene zatekla u svesnom stanju sa brojnim opekotinama. Najgore je prošao napadač koji je zadobio opekotine na 80 odsto tela.

Iz policije su saopštili da su poziv primili oko 16.45 časova te da su na licu mesta zatekli tri osobe sa teškim povredama.

"Prvi rezultati istrage pokazuju da je muškarac (64) nakon verbalne rasprave bacio zapaljivu supstancu na svoju nevenčanu suprugu i sebe, a potom uzeo upaljač. Starija žena je povređena pokušavajući da spasi ćerku", naveli su iz policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA