Vreme čitanja: oko 1 min.

Princ Hari prvi put o bolesti svog oca, na pomolu pomirenje s bratom? "Vidite, ja volim svoju porodicu"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojvoda od Saseksa istakao je da je veoma zahvalan što je mogao da provede bilo koje vreme sa kraljem Čarslom nakon saznanja da je bolestan

  • 2
Princ Hari, tužba protiv tabloida Foto: Tanjug/AP

Princ Hari danas je izjavio da je "zahvalan" što je imao priliku da poseti svog oca, Kralja Čarlsa III, nakon dijagnoze da boluje od raka.

"Vidite, ja volim svoju proodicu. To što sam mogao da uđem u avion i odem da ga vidim, da provedem bilo koje vreme sa njim, na tome sam zahvalan", rekao je pric Hari, prenosi Daily mail.

Vojvoda od Saseksa istakao je da je veoma zahvalan što je mogao da provede bilo koje vreme sa kraljem Čarslom nakon saznanja da je bolestan.

Ovaj postupak nagovestio je u narodu i probudio svima nadu da će bolest oca ujedinici kraljevsku porodicu.

"Apsolutno, siguran sam. U svim porodicama iz dana u dan vidim kako se porodična snaga obnavlja. Mislim da svaka bolest zbližava porodice", rekao je Hari.

Podsetimo, Princ Hari vratio se 7. februara u Los Anđeles nakon što je boravio u jednodevnoj poseti Velikoj Britaniji. On je u domovinu došao dan nakon što je Bakingemska palata saopštila da je kralju Čarlsu dijagnostifikovan kancer.

Čarlsova bolest prilika za bolji odnos među braćom?

"To što Vilijam i Hari nisu razgovarali potvrđuje koliko su loši odnosi među njima. Vilijam je juče pokazao da se odrekao Harija. Ne želi da ga viđa, jednostavno više nije deo njegovog života", rekla je stručnjak za kraljevsku porodicu Dženi Bond.

Ona je dodala da je raskol između braće sada toliko veliki, da sumnja da će ikada ponovo moći da budu bliski kao nekada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    16. februar 2024 | 12:47

    Pomiriće se. Imaće poslovni odnos,možda na trenutak zaliči na bliskost. Nažalost nikada više neće biti ništa isto i nikada više se neće vratiti povećanje i ljubav kao nekada. Kao i kod nas običnih smrtnika *

  • Realno

    16. februar 2024 | 13:21

    Nije mu to bioloski cale tako da...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA