Vreme čitanja: oko 1 min.

Bleda i suznih očiju: Supruga Navaljnog neutešna zbog njegove smrti

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bleda i očiju punih suza Julija je rekla da nema zvaničnu potvrdu o smrti supruga, već da samo zna ono što pišu ruski državni mediji

  • 5
Julija Navaljni Foto: Tanjug/AP

Julija Navaljni, supruga Alekseja Navaljnog, uslikana je danas tokom svog govora na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji.

Julija se obratila svetu nekoliko sati nakon što je saopšteno da joj je suprug preminuo u zatvoru u Rusiji.

Bleda i očiju punih suza Julija je rekla da nema zvaničnu potvrdu o smrti supruga, već da samo zna ono što pišu ruski državni mediji.

"Dugo sam razmišljala... Pitala sam se da li da izađem ovde pred vas ili da se vratim svojoj deci? Onda sam se upitala šta bi Aleksej uradio da je na mom mestu. Sigurna sam da bi stajao ovde za govornicom", rekla je Julija Navaljni.

"Želela bih da pozovem međunarodnu zajednicu, sve ljude na svetu. Treba da se udružimo i da se borimo protiv ovog zla. Trebalo bi da se borimo protiv ovog užasnog režima u Rusiji danas. Ovaj režim i Vladimir Putin treba da budu lično odgovorni za sva zlodela koja su počinili u našoj zemlji", rekla je Julija.

Nakon što je dobila ovacije nakon govora, pognute glave je napustila binu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA