≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ruske vlasti objavile uzrok smrti Navaljnog: Da li ste ikad čuli za ovo?

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljudmila Navalnaja je viđena danas kako putuje u koloniju na severu Rusije, gde joj je rečeno da je njen sin umro

  • 13
Aleksej Navaljni Foto: Tanjug/AP

Aleksej Navaljni preminuo je od 'sindroma iznenadne smrti' nakon što se srušio u petak, navodno su ruski istražitelji rekli majci opozicionog lidera kada je došla u brutalnu zatvorsku koloniju IK-3 Polarni vuk.

Ljudmila Navalnaja je viđena danas kako putuje u koloniju na severu Rusije, gde joj je rečeno da je njen sin umro nakon što se vratio iz šetnje u petak u 14.17 po lokalnom vremenu. Navaljnijevi saveznici kažu da im je uskraćena prilika da vide telo, koje će ostati kod vlasti dok se istraga ne završi prenosi Daily Mail.

Advokatu Navaljnog, koji je sa majkom Navaljnog stigao u grad Salehard, iz zatvora su navodno rekli da se telo nalazi u mrtvačnici. Kontakt u mrtvačnici je kasnije negirao da je telo tamo, što je otvorilo još više pitanja oko šokantne smrti ruskog opozicionara.

"Očigledno je da ubice žele da prikriju tragove i stoga ne predaju Aleksejevo telo, već ga kriju čak i od njegove majke", naveo je njegov tim u postu na Telegramu.

Šokantna smrt najžešćeg Putinovog kritičara izazvala je talas protesta širom Rusije, zbog čega je desetine ljudi uhapšeno od strane ruske policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DRagutin

    17. februar 2024 | 15:26

    Šta je tu čudno? Pa koliko mladih fudbalera u skorije vreme je upravo tako umrlo, od sindroma iznenadne smrti ??? Samo se srušio na teren i kraj... Ali eto ovde je priča o političkom protivniku pa odmah počinju teorije zavere!

  • Слађана Точиловац Шаљић

    17. februar 2024 | 15:37

    Синдром изненадне смрти је познат још од Антике. Нема ту ничег новог под небеском капом. Ако се узме у обзир клима на крајњем северу Русије, апсолутно је таква смрт могућа. И не да је могућа него је и извесна.

  • Nesa rs

    17. februar 2024 | 15:43

    Zar vi ne pisete da je neko umreo od ,,iznenada"??? Pisete! Procitah to vise puta. Eto, culi smo. I to je uglavnom poslednjih 3 god postalo ,,iznenadno".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA