Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena nam je pretukla ćerku (15) u autobusu: Drama na putu ka Nemačkoj, vređala je zbog jednog pitanja

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako dodaje, ostali putnici pronašli su sedište za njenu ćerku ali tek nakon što ju je dotična pretukla i nazvala pogrdnim imenima

  • 7
Autobus, autoput, putovanje autobusom, ekskurzija Foto: Shutterstock

Prava drama dogodila se u autobusu koji i dalje putuje iz Bosne i Hercegovine za Nemačku. Kako saznaje Crna hronika info, problem je nastao kada je ženska osoba pretukla tinejdžerku (15). 

Kako kaže porodica Stanić iz Novog Travnika njihova ćerka se trenutno vraća u Nirnberg. Porodica je kontaktirala i Graničnu policiju Bosne i Hercegovine ali nije bilo pomoći.

- Sinoć mi je dotična ženska osoba istukla ćerku u autobusu. Šoferi ne žele da mi daju ime i prezime dotične osobe. Granična policija u BiH ništa nije preduzela. Meni samo treba ime i prezime od “dame” - počela je svoju stranu priče Nataša Stanić za portal Crna-Hronika.

- Dotična je trebalo da oslobodi jedno mesto da sedne moja kćerka. Ali nije htela. Sela je sama na dva sedišta i prazno mesto zauzela sebi kako bi joj put bio komotniji. Moja ćerka je samo pitala da li može sesti na prazno mesto. Svi znamo da su to autobusu puni za Nemačku i da nema slobodnog mesta. Neće satima staati do Nemačke - pojašnjava ova žena.

Kako dodaje, ostali putnici pronašli su sedište za njenu ćerku ali tek nakon što ju je dotična pretukla i nazvala pogrdnim imenima.

- Ni šoferi ne daju ime i prezime dotične osobe, ja želim da je prijavim u Nemačkoj odmah, jer za to imam pravo. Ovde ima neki sistem, biće kažnjena. Nije joj ovo Bosna da može raditi šta god hoće. Već sam pisala nemačkoj policiji, čekaju samo ime i prezime. Mi smo državljani Nemačke, zaštitit će nas - izjavila je Nataša Stanić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margit

    18. februar 2024 | 15:54

    Verujem da ima nasilnika u autobusima i da vozači ne reaguju,to je bio poso vozača da pronađe mesto putniku,tužiti firmu i vozače,oni će se brzo setiti imena.Ja sam prošla tako odnosno bez batina ali vređanje je bilo maksimalno u autobusu Niš Ekspres koji se vraćao iz Bajne Bašte preko Vnjacke Banje,udjem u autobus u V.Banju i nađem mesto,sednem, ispred sama mlada žena sedi oborila sedište skroz i preko mene nemogu da dišem,ja je molim da podigne sedište,kad je krenula da me psuje,vredja vice i spustila ga maksimalno,vozači su ćutali,jedva sam čekala da sidjem u Aleksinac,ona i autobus produžili su za Niš.Cutala sam jer sam očekivala batine,a imam76 godina.

  • Z

    18. februar 2024 | 16:01

    To je trebao vozac da sredi. Lepo, ako ne daju ime te budale, posaljite im tablice.

  • Nata

    18. februar 2024 | 17:28

    Pre 10ak god sa rodjakama,one tinekdzerke,ja malo starija..putovale do Budve.Njih dve su sele zajedno,ja preko puta njih(klinkicw 14god),do mene dodje gabaritna,siromokukasta ,,dama,, sela je do prozora..zauzela je i deo mog sedista.Zamolila sam je da se malo pomeri,ne ona se iskrenula,sela na stranu.Vozacima sam se obratila,njih nije bilo briga.Ja sam na kraju sedela popreko,sa nogama na prolazu,jer se doticni idiot namestio da spava.Da me ne shvati neko pogresno,ali ako si svestan svoje gradje,kupi 2 karte..zasto drugi da ispasta? U gradskom prevozu nam je isto tako,pogotovo muskarac kad sedne rasiri noge,razbaca se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA