Vreme čitanja: oko 1 min.

Albanac ubio devojku Ninu na Kritu, pa sam pozvao policiju: "Šalio sam se, prislonio joj pištolj uz glavu"

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada je policija stigla na lice mesta, Ninu su zatekli u lokvi krvi i lekari su samo na licu mesta mogli da proglase smrt

  • 0
Grčka policija Foto: Shutterstock

Državljanin Albanije uhapšen je na Kritu zbog sumnje da je nakon svađe u glavu upucao svoju partnerku (29), rodom iz Rumunije.

Albanac (39) je mladoj Đanini presudio 16. februara pred u zoru u Heraklionu, a potom je pozvao policiju da se preda. Komšije kažu da su nakon vriske čuli pucanj.

Kada je policija stigla na lice mesta, Đaninu su zatekli u lokvi krvi i lekari su samo na licu mesta mogli da proglase smrt. U jednoj od soba pronađen je pištolj, u kojem su bila još tri metka.

Mediji pišu da je osumnjičeni Albanac bio toliko pijan da nije mogao ni da stoji, tako da tog jutra nisu ni mogli da ga saslušaju. Policiji je neprekidno ponavljao da je Đaninu ubio slučajno i da joj je pištolj prislonio uz glavu samo da bi je uplašio.

"Pištolj je bio zakočen. Uradio sam to iz zabave", govorio je osumnjičeni.

Đanina, koju su prijatelji odmila zvali Nina, živela je u Grčkoj poslednjih deset godina i radila je u jednoj prodavnici u Heraklionu. Oni koji su je poznavali kažu da je imala težak život, da je pre samo nekoliko meseci izgubila bebu, nakon čega je došlo do kraha veze.

Ističu i da se Nina mnogo povukla u sebe otkako je počelo da se zabavlja za Albancem koji je sada osumnjičen za njeno ubistvo.

Komšije pričaju kako su se iz Nininog stana sve češće čule svađe, te da su čuli da je Albanac i ranije bio hapšen zbog posedovanja narkotika i drugih krivičnih dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA