Vreme čitanja: oko 1 min.

Trudna Valerija (28) poginula na ulici: Bila u šestom mesecu, automobil pokupio još dva pešaka

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragično nastradala žena je proglašena mrtvom na licu mesta

  • 0
Valeria Amorim Foto: Porodična arhiva

Valerija Amorim (28), koja je bila u šestom mesecu trudnoće, poginula je nakon što ju je udario automobil u Severnoj Irskoj.

Ona je jedna od troje pešaka na koje je automobil naleteo u ponedeljak oko 20 časova u gradu Belek.

Tragično nastradala 28-godišnjakinja je proglašena mrtvom na licu mesta. Drugoj dvojici pešaka je pružena medicinska pomoć.

"Možemo da potvrdimo da je jedna žena poginula nakon sudara na putu Boa Island u Beleku 19. februara u večernjim satima. Valerija Amorim je imala 28 godina i iz oblasti Belika je. Otprilike u 20 časova policija je primila dojavu o saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovali automobil i tri pešaka. Nažalost, Valerija, koja je bila u šestom mesecu trudnoće, preminula je na licu mesta. Još dve osobe su zbrinule kolege iz Službe hitne pomoći Severne Irske. Na licu mesta je uhapšena žena, stara 30 godina, koja je sad u pritvoru. Nakon tragične smrti Valerije i njenog nerođenog deteta, Jedinica za istragu sudara Policijske službe apeluje na informacije i svedoke", saopštio je portparol policije.

Odbornik Socijaldemokratske i Laburističke partije Adam Ganon izrazio je saučešće žrtvi.

"Gubitak života je uvek neverovatno tužan i moje misli su sa porodicom i svima onima koji su pogođeni", rekao je, prenosi Metro.

Policija je apelovala na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da im se jave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA