Vreme čitanja: oko 2 min.

Policajac osumnjičen da je ubio Luku i njegovog dečka: U kući našli lokvu krvi, mladića nigde nema

I. N.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lukina krvava odeća i njegov telefon pronađeni su u kanti na ulici

  • 0
Luka Dejvis i Džes Foto: Instagram/jessebairddd

Policajac iz Australije Konstabl Bou Lamar Kodon (28) uhapšen je zbog sumnje da je 19. februara ubio Luku Dejvisa (29), njegovog dečka Džesa Berda (26) i da se potom otarasio njihovih tela.

Kondon je, kako se veruje, upucao dvojicu mladića u Džesovoj kući u Pedingtonu, a policija je prilikom uviđaja pronašla metak i čauru koji su, sumnja se, ispaljeni iz Kodonovog službenog pištolja.

Sumnja se da je tela dvojice mladića Kodon, koji je do pre nekoliko meseci bio u ljubavnoj vezi sa Džesom, u iznajmljenom belom kombiju odneo na nepoznatu lokaciju.

Sigurnosne kamere snimile su kombi ispred Džesove kuće 19. februara, nedugo pre nego što su on i Luka nestali. Kombi je pronađen u Sidneju, ali od mladića nema ni traga ni glasa.

Veruje se da je Kodon 19. februara oko 21.30 časova iznajmio kombi u Sidneju, a policija sada moli sve koji su videli kombi sa registracijom CW82PM u periodu od 19. do 21. februara, da se jave policiji.

Australijski mediji prenose da su Luka, koji je radio kao stjuart, i Džes, koji je bio televizijski voditelj, poslednji put viđeni 19. februara predveče. Potraga za Lukom je počela kada je 21. februara u jednoj kanti pronađena njegova krvava odeća. Policija je odjurila u Džesovu kuću, gde su pronašli velike količine krvi, ali tela nigde nije bilo.

U kanti sa krvavom odećom nađene i kartice

Lukina krvava odeća pronađena je u jednoj kanti na ulici 21. februara oko 11 časova. Osim odeće, prolaznik je pronašao i kreditne kartice, mobilni telefon, ali i sat vredan 8.000 dolara.

Policija je otišla u kuću Lukinog dečka Džesa, a kada su ušli, videli su da je sve ispreturano ali i lokvu krvi.

Prilikom ispitivanja komšije su rekle da su iz Džesove kuće čuli svađu 19. februara, ali da nisu jasno čuli o čemu se radi.

Inspektorima nije promaklo i da njihov kolega, koji je sa Džesom nekad bio u vezi, 20. februara javio da je bolestan i da neće doći na posao.

Policajac pokušao da zavara trag?

Ono što buni inspektore jeste činjenica da je na Džesovom Instagram profilu 20. februara postavljena fotografija njega i Luke sa jednog koncerta. Isto tako, javili su se Džesovi prijatelji koji tvrde da im je pisao tog dana.

Sumnja se da je ubica koristio Džesov telefon da zavara trag.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA