Vreme čitanja: oko 2 min.

Albanac glumio da je srećan što će postati otac, pa mučio devojku da pobaci: "Gurnuo joj je lek tamo dole"

I. N.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojku je vezao, pretukao, a potom je naterao da guta lekove da bi pobacila

  • 0
Bolnica devojka žena  lečenje bolesnička soba infuzija Foto-ilustracija: Shutterstock

Tinejdžerka (19), koju je dečko Albanac brutalno tukao i drogirao da bi izgubila bebu, oporavlja se u bolnici, ali je u teškom psihičkom stanju.

Devojka je pre nekoliko dana vezana i brutalno pretučena na Zakintosu, a nakon što je njen dečko odlučio da ne treba da rodi.

"U šoku je, na lekovima je. Neprekidno plače i govori kako je ubio njenu bebu i kako želi svoju bebu natrag. Ona psihički uopšte nije dobro", ispričala je tetka devojke za grčke medije.

Tetka je ispričala da su se njena rođaka i osumnjičeni Albanac često svađali u poslednje vreme.

"Rekla mi je da je stalno vikao na nju, da je u poslednje vreme bio baš nervozan. Znao je za trudnoću, znali su i drugi, kačili su fotografije na mrežama i na tim fotografijama on je delovao srećan. Ima jedna gde drže nalaz sa ultrazvuka i oboje su nasmejani", priča tetka.

Međutim, poslednjih dana Albanac je, kako priča tetka, postao posesivan.

"Prema onome što mi je ona ispričala, postao je nervozan i razdražljiv i insistirao je da pređe kod njega da živi, dok je ona želela još neko vreme da bude sa majkom. Jedne noći je došao i svima je pretio. Njoj je rekao: 'Nećeš ostati sa njima, ideš sa mnom!'. Onda se situacija smirila i bilo je sve ok do utorka uveče kada je došao po nju i rekao joj da idu da šetaju", priča tetka.

Albanac je rekao da će se brzo vratiti kući.

"Kada su stigli do njegove kuće rekao je da mora nešto da uzme i da se popnu na minut. Kako nam je ispričala tada ju je zgrabio, vezao joj je ruke. Imao je kutiju nekih lekova. Zabacio joj je glavu i naterao je da jedan proguta, drugi lek joj je gurnuo tamo dole... Držao ju je na silu, čekao je da lekovi prorade", priča uznemirena tetka.

"Kada joj je to gurnuo rekao je: 'Čekaćemo još par sati, pa ćeš dobiti još dve'. Bila je preplašena, glumila je da gubi svest. Tada se on isprepadao i doveo je u Urgentni centar. On je tad u bolnici pretio cele noći da nikom ne priča šta se dogodilo jer će je ubiti. Zvao je i njenu majku i rekao joj da ne brine jer će on biti sa njom cele noći. Bila je trudna šest nedelja, ali bebe više nema", rekla je uplakana tetka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA