≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriveno kako je ubijen "uzgajivač" iz Beča: Veruje se da balkanska mafija stoji iza likvidacije

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako pojedini mediji pišu da je u pitanju državljanin Srbije, zvaničnici još nisu saopštili identitet i poreklo ubijenog

  • 0
Forenzičari, mesto zločina, mesto ubistva, ilustracija Foto: Paul Fleet / Panthermedia / Profimedia

Muškarac koji je u Beču pronađen mrtav u jednom stanu, gde je držana laboratorija za uzgoj marihuane, umro je povreda koje su mu nanete oštrim predmetom u predlu grudnog koša, pokazali su rezultati obdukcije.

Mediji pišu da je muškarac najverovatnije mučen pre smrti, te da su mu odsečeni prsti, ali i neki drugi delovi tela. Međutim, u delovima obdukcionog izveštaja koji je dat na uvid, ti detalji se ne navode.

Iako su pojedini domaći mediji pisali da se sumnja da je ubijeni državljanin Srbije, austrijske vlasti još zvanično nisu saopštile identitet i poreklo ubijenog.

Podsetimo, telo je pronađeno u sredu poslepodne tokom policijske racije. Naime, policije je upala u stan za koji se verovalo da se koristi kao laboratorija za uzgoj marihuane. Njihove sumnje potvrdile su se tačnim, ali su osim opreme za uzgoj, policajci pronašli i telo muškarca u kadi.

Austrijski mediji pišu da je telo bilo unakaženo, te da je pronađena i stolica na kojoj je ubijeni najverovatnije bio mučen pre nego što je izboden. Brojni dokazi, prema izvorima bliskim istrazi, ukazuju na to da je ovo učinila balkanska mafija.

Prema rečima komšija, ubijeni se u stan sa specifičnim metalnim vratima uselio pre tri meseca. Prethodno je u stanu živela žena.

Prva komšinica navodi da je prethodna dva meseca u stanu stalno gorelo svetlo, te da je njen suprug nekoliko dana zaredom osetio specifičan miris da se širi iz tog stana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA